Astsubay emeklileri Eskişehir'de dert yandı

Eskişehir’deki astsubay emeklileri ve aileleri ile bir araya gelen CHP'li Milletvekili Utku Çakırözer, astsubayların taleplerinin takipçisi olduklarını söyledi.

SİYASET 15.04.2023, 12:49
Astsubay emeklileri Eskişehir'de dert yandı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Odunpazarı Şubesi’nin iftar programında Eskişehir’deki astsubay emeklileri ve aileleri ile bir araya gelen CHP Eskişenir Milletvekili Utku Çakırözer, astsubayların talep ve sıkıntılarının takipçisi olduklarını söyledi. Çakırözer, “Meclis kapanmadan çağrıda bulunduk. Astsubaylarımızın tazminat hakları başta olmak üzere özlük haklarına ilişkin taleplerini çözüme kavuşturalım dedik. Yıllardır astsubaylarımıza sözler verdiler ama tutmadılar. Cumhuriyet Halk Partisi olarak astsubaylarımızın haklarının teslim edilmesi için taleplerinizin takipçisiyiz. Yanınızdayız” dedi. 

“ASTSUBAYLARIMIZIN TALEPLERİNİN YANINDAYIZ”

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Odunpazarı Şubesi’nin iftar programında Eskişehir’deki astsubay emeklileri ve aileleri ile bir araya geldi.

Dernek Başkanı Hulusi Emeksiz ile dernek üyesi emekli astsubaylar ve ailelerinin talep ve sıkıntılarını dinleyen Çakırözer, “Ülkemize yıllarca hizmet veren kahraman astsubaylarımızın talep ve sıkıntılarının takipçisiyiz. Meclis kapanmadan astsubaylarımızın başta tazminat hakları olmak üzere özlük haklarının iyileştirilmesini istedik. Maalesef talep edilen iyileştirmeler yapılmadan Meclis kapandı. Ama bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak astsubaylarımızın haklarının ve taleplerinin takipçisiyiz, yanındayız” dedi.

“TAZMİNATLARINIZIN TAKİPÇİSİYİZ”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanlığında astsubayların taleplerinin karşılanması konusunda da baharların geleceğini dile getiren Çakırözer, “Dileğimiz, arzumuz toplumun tüm kesimlerinin huzur ve refah içinde yaşadığı bir Türkiye! Yıllardır astsubaylarımıza tazminatları ile ilgili sözler verdiler ve tutmadılar. Her şeyi takip eden 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu  astsubaylarımızın görev tazminatlarının hak ettikleri oranda verileceğinin sözünü verdi. Millet iktidarında astsubaylarımızın başta görev tazminatı olmak üzere özlük haklarına ilişkin yaşanan tüm sıkıntılarının takipçisi olacağız. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi astsubaylarımız için de baharlar gelecek” dedi. Çakırözer Dernek Başkanı Hulusi Emeksiz ve dernek yöneticilerine davetleri ve misafirperverliği için teşekkür etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@