Ayşen Gürcan kadınlara seslendi: Her zaman mazlumun yanındayım!

AK Partili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Açık Kapı (Şiddet Mağduru Kadınlar) toplantısına katıldı. Gürcan, “Yaratılanı sevdik Yaratan’dan ötürü” dedi...

SİYASET 08.05.2023, 18:35
Ayşen Gürcan kadınlara seslendi: Her zaman mazlumun yanındayım!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Açık Kapı (Şiddet Mağduru Kadınlar) toplantısına katıldı. Açılış konuşmasının ardından sözlerine başlayan Prof. Dr. Gürcan, hükümetin her zaman mağdur kadınların yanında olduğuna vurgu yaparak, “Yaratılanı sevdik Yaratan’dan ötürü” dedi. 

“Eskişehir milletvekili adayınızım” diyen Gürcan, sözlerine şu şekilde devam etti:

'GÖREVİMİZİ HAKKIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ'

"Her zaman mazlumun yanındayım. Mağdurun hakkını arayıcısı ve savunucusu olacağım. Sizlere söz veriyorum. Hükümet olarak her zaman mağdurun yanında olduk ve bu konuyu en başından beri bizzat anayasaya, kanunlara taşıdık. İnsan, insanın acısını alır. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Yalnızlık Allah’a mahsustur. Sizler bize emanetsiniz. İnşallah 5 yıl boyunca bize vekâlet verirseniz görevimizi hakkıyla yerine getireceğiz. 

'BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ'

Burası bir medeniyet şehridir. Üniversiteleriyle, Türk Dünyası kültürüyle, raylı ve havalı sistemleriyle öncüdür. Eskişehir ve sizler, benim için çok değerlisiniz. 14 Mayıs’tan sonra da tarih yazmaya devam edeceğiz.

'ESKİŞEHİR'E KATMA DEĞER SAĞLAYACAĞIZ'

Kadına değer veren ve kadını yoldaş edinen bir liderin izindeyiz. Recep Tayyip Erdoğan kadınlara, ‘AK Kadınlar’ olarak hitap eder. Bizler de bu hareketle Eskişehir’e ve aile içerisine katma değer sağlayacağız."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@