Ayşen Hoca'dan bayramın ilk günü ziyaret trafiği

Eski bakan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan Ramazan Bayramının ilk gününü seri ziyaretlerle geçirdi

SİYASET 10.04.2024, 23:38
Ayşen Hoca'dan bayramın ilk günü ziyaret trafiği

Bayramın birinci gününe  AK Parti Teşkilatı ile sabah Kurşunlu Camiinde namazla başlayan AK Parti Eskişehir milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan sonrasında huzurumuz için mesai yapan Polislerimizi görev yerinde ziyaret etti… Bu güzel günü buruk bir şekilde hastanede karşılayan hastaları Şehir Hastanesinde ziyaret eden Gürcan bu güzel günde hiç kimsenin yalnız kalmaması ve yolumuzu gözleyenlerin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Gürcanın bir sonraki durağı  devletimiz tarafından koruma altına alınan çocuklarımızın yuvası sevgi evleri oldu. Burada sosyal devletin dünyada en güzel temsilcisinin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu ifade eden Gürcan bir nebze de olsa bu çocuklara aile eksikliği hissettirmemek için her daim yanlarında olduklarını kaydetti.

Son olarak Bayramın gerçek manasının ancak yüzlerde tebessüm gönüllerde sıcaklık oluşturunca tam olarak  idrak edilebileceğini ifade eden Gürcan , bu bayramın ayrıca başta Gazze olmak üzere tüm mazlum coğrafyalara da mutluluk ve huzur getirmesini ve zulmün bir an önce son bulmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim dedi.

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@