Bakan Dönmez: Eskişehir bana uğurlu geldi!

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı bayramlaşma programı gerçekleştirdi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez önemli açıklamalarda bulundu... İşte haber

SİYASET 24.04.2023, 11:16
Bakan Dönmez: Eskişehir bana uğurlu geldi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir milletvekili adayı Fatih Dönmez, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, milletvekili adayları, belediye başkanları ile çok sayıda partili AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Bakan Dönmez, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. (TÜRASAŞ) Sosyal Tesislerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bayramların hesaplaşma değil helalleşme, dayanışma ve birleşme günleri olduğunu söyledi.

Geçmişte kalanları geride bırakarak sahaya çıktıklarını vurgulayan Dönmez, şöyle devam etti:

'ESKİŞEHİR BANA UĞURLU GELDİ'

"Hep birlikte adaylarımıza, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere sahip çıkacağız. Ben, Eskişehir'de bu heyecanı, coşkuyu görüyorum. İki haftadır aranızdayım. Gittiğimiz her yerde yoğun bir ilgi ve alaka var. Onun için ne kadar şükretsem azdır. Bir de Eskişehir bana uğurlu geldi. Birçok büyük açılışımızı Eskişehir'e aday olduktan sonra yapmaya başladık.

'KORKMA, SÖNMEZ BU ATEŞ'

Üzerinde 3 yıldır titiz bir şekilde çalıştığımız Sakarya Gaz Sahası Projesi'nin açılışı da yine Eskişehir'e aday olduktan sonra nasip oldu. Arife günü Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle dünyada eşine az rastlanır bir sürede rekor kırarak iki buçuk yıl gibi bir süre içerisinde, tam 975 günde o gazı çıkartıp karaya getirdik, yaktık. Ve dedik ki, korkma, sönmez bu ateş. Siz var olduğunuz müddetçe inşallah o ateş sönmeyecek."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@