Baki Dündar açıkladı: 8 Mart'ta Eskişehir'e kanaat önderleri geliyor!

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Baki Dündar, olağanüstü kongre sonrası değerlendirmelerde bulundu.

SİYASET 27.02.2022, 16:01 28.02.2022, 18:02
Baki Dündar açıkladı: 8 Mart'ta Eskişehir'e kanaat önderleri geliyor!

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Baki Dündar parti politikaları ve çalışmalarına ilişkin yaptığı basın toplantısında, şu ifadeleri kullandı:

'HALKIN COŞKULU İLGİSİ VAR'

"Bildiğiniz üzere, 9 Şubat 2022 tarihinde Memleket Partisi Eskişehir İl Yönetim Kurulu’nu seçmek için Seçimli Olağanüstü Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremiz büyük bir demokratik olgunlukla geçti. Kongremiz sonrası oluşan Yönetim Kurulu’muz da, görev dağılımını yaparak aktif çalışmalara başladık. İlk olarak Odunpazarı İlçe Başkanlığımız, Adalar’da partimizin standını açtı. Standımızda halkımızın coşkulu ilgisiyle karşılaştık. Bu ilgi bizi daha fazla sokak etkinlikleri düzenlemek konusunda teşvik edici oldu. Sokak stantlarımızı ileriki günlerde çoğaltacağız.

'8 MART'TA KANAAT ÖNDERLERİ GELİYOR'

Önümüzdeki günlerde 8 Mart Dünya Kadınlar günü için 'Siyasette ve İş Hayatında Kadınların Liderliği' başlığında şehrimizin kanaat önderi kadınlarının katılacağı bir panel düzenleyeceğiz. Aynı zamanda çalışan kadınlarımızla anma ve kutlamaya dönük buluşmalarımız da olacak. Memleket Partisi programında, tüzüğünde kadınlar ve gençlere özel önem vermekte ve gençler için fırsat eşitliği, kadınlar için cinsiyet eşitliğini öncelemektedir. Eskişehir İl Yönetimi olarak bizler de bu önceliklerimizi hemşehrilerimizle paylaşacağız.

'HER KESİMDEN ÜYEMİZ VAR'

Kadını, genci, sanayicisi, tüccarı, memur ve esnafı, işçisi, köylüsü, akademisyeni ve öğrencisiyle çalışkan ve namuslu Eskişehir halkı için de seçenek olan Memleket Partisi, her kesimden üyesi olan yeni ve tertemiz bir parti olarak halkımızın geleceğini geri almak, çocuklarımıza güzel hayaller kurdurmak için mücadele ediyor. Bu mücadelede; Türkiye’nin makul çoğunluğuna, helal kazananlara, ezmeyenlere, yolda bulduğu parayı sahibine teslim edenlere, fakiri doyuranlara, yetimin başını okşayanlara güveniyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ve Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Gaye Usluer başta olmak üzere Genel Merkez yöneticilerimiz, ilimizi destekledikleri ve özellikle değer verdikleri için üzerimizdeki sorumluluk bir kat daha fazla. Dolayısıyla samimiyetle çok çalışacağımıza söz veriyor ve birlikte başaracağımıza inanıyoruz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@