Baki Dündar'dan flaş açıklama: Cem Evlerine ibadethane statüsü verilmeli!

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Dr. Baki Dündar, “Gençler Soruyor” Paneline Katıldı, gençlerin sorularını yanıtladı...

SİYASET 12.03.2022, 20:16 13.03.2022, 18:24
Baki Dündar'dan flaş açıklama: Cem Evlerine ibadethane statüsü verilmeli!

Hacı Bektaş Veli Vakfı ve Eskişehir Hacı Bektaş Veli Derneği Gençlik Kollarının, Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlediği ve dokuz siyasi partinin il başkanlarının katıldığı panele Memleket Partisi İl Başkanı Baki Dündar da katıldı ve gençlerin sorularını yanıtladı.

"Memleket Partisi’nde gençlik ve kadın kolları niye yok" sorusuna Baki Dündar, şöyle yanıt verdi: “Partimizde çağdaş siyasetin gereği olarak gençlik ve kadın kolları yok. Biz gençleri sadece seçim zamanı bayrak asan işgücü olarak görmüyor ve değerlendirmiyoruz. İl Yönetim Kurulumuzda üniversite öğrencisi 4 kardeşim ve erkeklerle eşit sayıda kadın üye bulunuyor. Öğretmenlikten gelen Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce, gençlere ve kadınlara partide eşit temsilini ve yönetim kurullarında, karar organlarında yer almasını bize sürekli hatırlatmaktadır.”

Başkan Dündar, "Cem Evlerine ibadethane statüsü tanınmalı mı" sorusuna da cevap verdi. Dündar, “Malum olan ilan edilmeli ve biran önce mevzuatta da gerekli düzenlemeler yapılmalıdır.” dedi.

"Ülkenin bugünkü durumu için sorumluluk duyuyor musunuz" sorusunu da yanıtlayan Baki Dündar, “Memleket Partisi bu sebeple kuruldu. Bu noktaya gelmemizin sorumlusu iktidara da, beceriksiz muhalefete de itiraz ediyoruz. Bu düzeni değiştirmek için sorumluluk duyuyor ve Memleket Partisi’nde siyaset yapıyoruz" diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@