Başkan Ahmet Ataç'ın koruması var mı?

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç kendisine korumasının olup olmadığına ilişkin sorular sorulduğunu kaydetti... Ataç'ın neden koruması yok? İşte cevabı...

SİYASET 24.04.2023, 17:50
Başkan Ahmet Ataç'ın koruması var mı?

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye emekçilerine seslenen Başkan Ataç, “Diliyorum 15 Mayıs’ta Türkiye daha özgür, daha bağımsız, daha demokratik olsun. Hukuk devletinin geçerliliği olsun, liyakat, dürüstlük olsun” dedi.

Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi Zincirlikuyu şantiyesinde ve belediye hizmet binası önünde belediye personeli ile bayramlaştı.

Temizlik İşleri Şantiyesi, Fen İşleri Şantiyesi, Zabıta Müdürlüğü ve ana hizmet binası önünde de personel ile bir araya gelen Başkan Ataç, çalışanlar ile selamlaşarak bayramlarını tebrik etti. Bayramlaşmalara Başkan Ataç’ın yanı sıra Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı.

Tek tek personeli ile bayramlaşan ve bir konuşma yapan Başkan Ataç, “Hem Ramazan hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı geride bıraktık. Tüm çocuklarımızın ve içindeki çocuğu barındıran büyüklerin bayramı kutlu olsun. İçimizdeki çocuğu barındırmamız önemli çünkü o zaman dünyaya farklı bir gözle bakıyorsunuz ve daha iyi bir insan oluyorsunuz. Önümüzde kısa bir süre sonra bir seçim var. Bana sık sık ‘Koruman yok mu?’ diye sorarlar, vatandaşın beni koruduğunu söylerim. Neticede herkes özgür oyu ile gidip 14 Mayıs’ta sandığa oyunu verecek. Diliyorum 15 Mayıs’ta Türkiye daha özgür, daha bağımsız, daha demokratik olsun. Hukuk devletinin geçerliliği olsun, liyakat, dürüstlük olsun. Öyle bir Türkiye’de yaşayalım artık. Bakın 20 senede arkamızda bir siyasi güç olmadan Tepebaşı’nı nereden nereye getirdik, onu düşünün. 20 öncesini bir çoğunuz biliyorsunuz. Küçücük, mütevazı bir kasabaydık. Tepebaşı bugün Türkiye’nin parmakla gösterdiği bir şehir. 30-35 ilden büyük özgür bir ilçeyiz. Hep söylemişimdir; keşke Türkiye, Eskişehir olsa. Ama olacak arkadaşlar bundan kaçınılmaz. Çünkü bu 20 yılda çok şeylerimizi kaybettik, artık yetti. Yolumuz açık olsun. Tepebaşı’nın bu hale gelmesinde hepinizin birebir katkısı ve emeği çok büyük. Çok teşekkür ederim. Bu birlikteliğimiz ile daha yapacak çok şeyimiz var. Hepinize özgür günler diliyorum” diye konuştu.

Bayramlaşma, Başkan Ataç ve tüm çalışanlar ile çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@