banner298

banner194

Başkan Ahmet Ataç Tepebaşı'na sığmıyor!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Günyüzü ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi...

SİYASET 20.12.2022, 16:06
Başkan Ahmet Ataç Tepebaşı'na sığmıyor!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Günyüzü ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, CHP Günyüzü İlçe Başkanı İsa Akkaya’ya da görevinde başarılar diledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç hemen her fırsatta Eskişehirliler ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Günyüzü ilçesine ziyarette bulundu ve CHP Günyüzü İlçe Başkanı İsa Akkaya ve yönetimini ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Ataç daha sonra Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut’u da ziyaret etti. Başkan Durgut ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken, Başkan Ataç da misafirperverliği için Başkan Durgut’a teşekkür etti. Başkan Ataç ardından ilçede esnaf, pazar yeri ve kıraathane ziyaretlerinde bulundu. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Ataç vatandaşlar ile sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

“Beraberliğe ihtiyacımız var”

Başkan Ataç ilçeye ziyareti hakkında bir değerlendirmede bulunarak, “Sadece Tepebaşı’nda değil, Eskişehir’in en uzak noktasına kadar bir bütünlük içindeyiz. Günyüzü sakini hemşehrilerimiz de dükkanlarında, sokaklarda bizleri samimiyet ve sıcaklıkla karşıladı. CHP İlçe Başkanımız İsa Akkaya’ya çalışmalarında başarılar diledik. Ayrıca Günyüzü Belediyesi’ne de bir ziyaretimiz oldu. Vatandaşlarımızla geleceğe dönük fikirlerimizi, görüşlerimizi de paylaştık. Onlar da bizim gibi ülke geleceğine umutla bakmak istiyor. Bu birliktelik her zaman devam edecek” diye konuştu.

Günyüzü sakini vatandaşlar da Başkan Ataç’a ziyareti için teşekkürlerini iletti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@