banner298

banner194

Başkan Kazım Kurt, Emek Mahallesinde!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek Mahallesinde esnafı ziyaret etti, esnafın derdini ve yaşadığı sorunları dinledi.

SİYASET 03.04.2022, 14:29
Başkan Kazım Kurt, Emek Mahallesinde!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı esnafı ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Emek Mahallesinde bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Kurt, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Emek Mahallesinde tek tek işyerlerine giren, kahvehaneleri, pakları gezen Başka Kurt, esnafın ve vatandaşın derdini dinledi. Başkan Kurt, adeta bir dokunup, bin ah işitti. Esnafın da vatandaşın da derdi; elektrikten doğal gaza, temel tüketim maddelerinden ete kadar gelen zamlar oldu. 

“RAMAZAN VATANDAŞLAR İÇİN DERT AYI OLDU”

Vatandaşların maaşların faturalara gitmesinden, sebze ve meyve fiyatlarının pahalılığından şikayetçi olduğunu söyleyen Başkan Kurt, vatandaşların Ramazan Ayına büyük bir kaygı ile girdiğini belirtti. Başkan Kurt, “Vatandaş daha önce kırmızı eti bayramdan bayrama gördüğünü söylüyordu, ete gelen son zamlar ile kırmızı et artık hayal oldu. Ramazan Ayına girdik, ancak hemşehrilerimiz, bu Ramazan kaygı içinde. Her şeye zam geldi, evde tencere kaynamıyor. Yağın, sebzenin, etin fiyatı ortada, bir de bunlara elektrik ve doğalgaz faturalarını ekleyin. Emeklinin de çalışanın da maaşı ortada. Ramazan Ayı bereket ayı derler, ancak vatandaş için dert ayı oldu” dedi. 

RAMAZANIN GELMESİ BİLE İŞLERİN AÇILMASINA YETMEDİ

Esnafın ise pahalılıktan dolayısıyla da siftahsız kepenk kapattıkları günlerin çokluğundan dertli olduğuna dikkat çeken Başkan Kurt, “Vatandaş pahalılıktan, esnaf ise hem pahalılıktan hem de işlerin yokluğundan şikayetçi. Ramazan’ın gelmesi bile işlerin açılmasına yetmemiş. Olmayan parayla, vatandaş da esnaf da ne yapsın? Yüklü gelen elektik, doğalgaz faturaları esnafın belini iyice bükmüş. Ekonomik krizin de zamların da tek bir nedeni var, o da Türkiye’nin yanlış ekonomi politikası. Bütün sorunların altında da Türkiye’nin kötü yönetilmesi yatıyor” diye konuştu. 

DARA DÜŞENİN YANINDA OLACAĞIZ

Ramazan Ayının herkes için zor geçeceğini vurgulayan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak, Aşevimiz ve Halk Marketimizle dara düşenin yanında olacaklarının altını çizdi. Emek Mahallesini gezen Başkan Kurt’a esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Başkan Kurt ile fotoğraf çektirmek isteyen esnafın ve vatandaşın talebini yerine getiren Başkan Kurt, bol bol fotoğraf çektirdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@