Başkan Kurt: Kimse ay sonunu getiremiyor!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çankaya ve lhlamurkent Mahallesinde işyerlerini gezdi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

SİYASET 01.06.2022, 16:38 01.06.2022, 16:43
Başkan Kurt: Kimse ay sonunu getiremiyor!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen alan çalışmalara katılıyor. Kırmızıtoprak Mahallesi ile başlayan geziler, Osmangazi, Sümer, Büyükdere, Yıldıztepe, Gültepe, Yenikent’in ardından Çankaya ve Ihlamurkent Mahallesi ile devam etti.  Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, onların derdini, taleplerini dinledi, girdiği bakkal, manav ve kasaptan da fiyatlar hakkında bilgi aldı. 

Çankaya ve lhlamurkent Mahallesinde bulunan market, manav, kasap, kahvehane, restoran ve işyerlerini gezen Başkan Kurt, esnafın derdini ve çözüm önerilerini dinleyerek notlar aldı. “Derdinizi dinlemeye geldik, Bizden bir isteğiniz ya da talebiniz var mı?” diye soran Başkan Kurt, esnafı gezerken karşılaştıkları mahalle sakinleri ile sohbet etti. 

“FİYATLAR EL YAKIYOR”

Türkiye’nin yoksulluk ve yönetilememe krizi ile karşı karşıya olduğunu savunan Başkan Kurt, “Uzun süredir CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ile birlikte Odunpazarı’nda bulunan mahallelerimizi geziyor, esnafla, hemşehrilerimizle sohbet ediyoruz. Hemşehrilerimizin derdini, sıkıntısını dinliyoruz. Zamlar, faturalar, kiralar… Herkesin sorunu ortak, geçinemiyoruz diyorlar. Kimse ay sonunu getiremiyor. Pazarlarda, marketlerde, manavlarda, kasaplarda fiyatlar el yakıyor. İnsanlar karnını doyurma derdinde. Bu durumun da tek sorumlusu siyasal iktidar, onların yanlış ekonomi, tarım, yönetim politikaları. Bu sorunların tek çözümü de sandık. Sandık gelecek ve hemşehrilerimiz, halkımız bu sorunu çözecek” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@