Başkan Mahir Sayın'dan 'kopya beyanname' çıkışı!

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim beyannamesini değerlendirdi. Sayın, "kopya beyanname" dedi

SİYASET 12.04.2023, 10:59 12.04.2023, 11:08
Başkan Mahir Sayın'dan 'kopya beyanname' çıkışı!

Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini kamuoyuna paylaştı.

AK Parti'nin seçim beyannamesine Eskişehir'den ilk tepki Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın'dan geldi.

Hazırlanan beyannamenin Millet İttifakı'nın mutabakat metninden kopyalandığını savunan Mahir Sayın, şu görüşlere yer verdi:

'MUTABAKAT METNİNE HAYRAN KALMIŞ'

"Bugün Cumhur İttifakının vaatlerini açıklayan Sayın Cumhurbaşkanı belli ki mutabakat metnimizi dikkatle okumuş, hayran kalmış ve etkisinde kalmış olacak ki Millet ittifakı bir yıldan uzun süredir Türkiye'nin çok kıymetli ekonomistlerinin, hukukcularının hazırlamış olduğu bu metindeki vaatlerde bulunmuş, kes kopyala yapıştır mantığıyla beyanname hazırlamış. Üretemeiyorlar, elinizden kim tuttu da şimdiye kadar yapmadınız? 

'KOPYALA YAPIŞTIR BEYANNAME'

Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun getirmek istediği siyaset ahlak ilkesini, imar rantının önüne geçmeye çalışırken operasyon yapmıştınız. Şimdi de almışlar mutabakat metnimizi önlerine, ne lazımsa kesip kopyalayıp beyanname hazırlamışlar. Huylu huyundan vaz geçmiyor maalesef. 

'PARTİ DEVLETİNE SON VERİLECEK'

Parti devletinin zirvesi! Milletin hazinesinin teslim edildiği bakan, hiç sıkılmadan parti faaliyetlerini bakanlıkta yapıyor! Asgari siyasi, demokratik ve vicdani ahlak bu sorumsuzluğa isyan eder! Çok değil sadece bir ay sonra parti devletine son verilecek. Bu millete sözümüz bu. Ayrıca bu kopyalanan beyanname iktidarın yapamadıklarının itirafı olduğu gibi bizim bugüne kadar ki eleştirilerimizin itirafıdır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@