Başkan Mahir Sayın, Özcan ile Temurci'yi savundu!

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın, Serkan Özcan ile Selim Temurci'ye dönük iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu...

SİYASET 24.10.2022, 11:41
Başkan Mahir Sayın, Özcan ile Temurci'yi savundu!

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan ve Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci'ye yönelik bir takım iddilar gündeme gelmişti.

Partinin Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın, söz konusu iddiaların asılsız olduğunu savunarak Özcan ile Temurci'nin yanında olduklarını kaydetti.

Başkan Sayın, şu ifadelere yer verdi:

ÖNCE AMASRA'YI HATIRLATTI

"Sözlerime tekrar Bartın Amasra’da hayatını kaybeden madencilerimize Rabbimden rahmet dileyerek başlamak istiyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bir haftadır kalbimiz Bartın’la atıyor, annelerin, çocukların yürek burkan seslerini, isyanlarını unutmamız mümkün değil. Rabbim şehitlerimizin ailelerine, tüm milletimize sabırlar versin. Çok vahim bir tablo ile karşı karşıyayız. Maden kazalarında hayatını kaybedenlere bakıldığında; Türkiye neden dünya şampiyonu? Bu soruyu artık çok daha yüksek sesle sormak zorundayız. Ülkemizde insan hayatı bu kadar ucuz olamaz diye haykırmak zorundayız. Kader diyerek meseleyi geçiştirenlere, “Dicle kenarında bir koyunu kurt kapsa hesabı Ömer’den sorulur” diyen Hz. Ömer kader bilincinden yoksun muydu? Gün istismar ile kader inancını sarsma günü değil; tevekkül öncesinde hangi tedbirlerin alınmadığını araştırma ve hesap verme günüdür. Hatırlatmak istiyorum. Ve soruyorum, ülkeyi yönetenler olarak Müfettiş raporlarına, Sayıştay raporlarına göre tedbir aldınız mı? Tedbir almadan kader demek, yönetememenin en ucuz itirafıdır. Maalesef son kazada da olan budur. İktidar sahiplerine tavsiyem mahkemeyi Kübra’yı unutmamalarıdır. Tekraren Rabbim ülkemize, milletimize böyle acılar yaşatmasın diyorum.

'SESİMİZİ KESMEYİ HEDEF ALIYORLAR İSE YANILIYORLAR'

Son görüşmemizde Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu'na Erzurum Tanıtım günlerinde yapılmış olan haksızlıkla ilgili bir aradaydık maalesef bugün de Parti Sözcümüz sayın Serkan Özcan ve Genel Başkan yardımcımız sayın Selim Temurci'nin yargı yolu ile haksız suçlamalar ile karşı karşıya kalmaları dolayısıyla bir aradayız. Sayın Serkan Özcan'a Merkez Bankası tarafından Merkez Bankası'nın itibarını düşürdüğü iddiasıyla haksız dava açılmış ki Serkan Özcan mevcut durumu resmi rakamlarla açıklamaktadır tüm açıklamaları da TV programlarında açık ve nettir. Bir diğeri ise Teşkilat Başkanımız sayın Selim Temurci'nin Sedat Peker'in 15 Temmuz öncesi ve sonrasında silah dağıtıldığı iddiasıyla alakalı olarak Berat Albayrak’ın şikayetçi olduğu davadır ki bu durumda da sayın Selim Temurci'nin tamamıyla ifade özgürlüğü çerçevesinde gelen soruyu değerlendirmesinde Berat Albayrak’ın hiçbir şekilde adının geçmediği açıktır. Bu sebeplerle bu yollarla sesimizi kesmeyi hedef alıyorlar ise yanılıyorlar. Şahsım ve teşkilatm adına Başkanlarımızın yanında olduğumuzu tekraren belirtiyoruz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@