Başkan Ortatepe Eskişehir'deki son gelişmeleri yorumladı

Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu...

SİYASET 20.12.2022, 16:14
Başkan Ortatepe Eskişehir'deki son gelişmeleri yorumladı

En kısa sürede Eskişehir’in tüm ilçelerinde teşkilatlanmak istediklerini ifade eden Serkan Ortatepe açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“2023 yılı yeniliklerin yılı olacak. Yenilik partisi olarak her gün büyümeye ve hedeflerimize doğru ilerlemeye devam ediyoruz. Eskişehir’de 6 ilçede teşkilatlanmayı başardık. En kısa sürede tüm ilçelere Yenilik hareketini ulaştırmayı hedefliyoruz. Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz da son ziyaretin de Eskişehir’de karşılaştığı manzaralardan çok memnun olduğunu ifade eden cümleler kullandı. Bir süre sonra yeniden Eskişehir’e geleceğini ifade etti.

Kadın cinayetleri ülkemizi oldukça derinden yaralayan bir konudur. Bu tarz haberlerin sürekli karşımıza çıkmasını artık kaldıramaz duruma geldik. Son olarak bir de şehrimizin bir kızının bu acı olayı yaşaması bizleri derinden etkilemiştir. Hükümetin acil olarak bu problemin önüne geçecek çözümler üretmesi ve kadınlarımızı adeta dokunulmaz hale getirmesi gerekmektedir.

Ekrem İmamoğlu konusu ile ilgili düşüncelerimizi ifade etmek istiyoruz ancak konunun öznesinde Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener unsurları yer alacak. Çünkü son günlerde görüyoruz ki Meral Akşener CHP’nin başına geçmiş. CHP Genel Başkanı gibi davranıyor. Ekrem İmamoğlu acaba İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı da biz mi bilmiyoruz. Hani İYİ Parti Mansur Yavaş ismini masaya getirmişti? Kemal Kılıçdaroğlu’nun sessiz kalması ve mahkemenin karar duruşmasının olduğu günde Almanya’da bulunmasının gerekçeleri nelerdir? Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmak istemesi gayet normal bir durumdur. Altılı masa artık adayını ilan edip yoluna bu şekilde devam etmelidir. İktidara yarayan hareketler içerisinde olmaktan vazgeçmeliler. Bizler Yenilik Partisi olarak tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bizim adayımız Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz’dır. Bunu bir kez daha hatırlatmak isterim.

Son olarak içimizi oldukça yaralayan bir konu ile açıklamalarımı sonlandırmak istiyorum. Eskişehirspor’un içerisinde olduğu durum çok üzücüdür. Profesyonel liglerin en sonuncusunun en sonuncusuyuz. Şarkıda da dediği gibi dipteyiz, sondayız, depresyondayız. Eskişehirspor yönetiminin genel kurul kararı aldığını da öğrendik. Yönetim bunu en az 2 hafta önce yapmalıydı ama olan oldu artık. Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı Eskişehirspor için bir masa kurması yönünde göreve davet ediyoruz. Şehrin ileri gelenlerini ve seçilmişlerin bir masada toplayarak Eskişehirspor için harekete geçirmelidir. Bu şehirde sayın valimiz dışında bu işi yapabilecek tek bir kişi yok. Çünkü Eskişehirspor siyaset üstüdür. Eskişehirspor için yapılması gereken ne varsa ivedilikle yapılmalıdır. Genel Kurul tarihinin açıklanması beklenmemelidir. Geç kalınan her bir gün Eskişehirspor’un amatör liglere yaklaştığı bir gün dahadır.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@