Başkan Soner Çam'dan 'sığınmacılar' çıkışı!

Zafer Partisi Eskişehir Başkanlığı, Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti... Başkan Soner Çam dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

SİYASET 21.02.2022, 21:04 21.02.2022, 21:23
Başkan Soner Çam'dan 'sığınmacılar' çıkışı!

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Soner Çam ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman ve yöneticileriyle yaptığı görüşme sırasında, Türkiye'deki sığınmacı sorununa değindi.

'EN BÜYÜK KRİZ SIĞINMACILAR KRİZİDİR'

Başkan Çam, şu ifadelere yer verdi: Sığınmacılar ülkemizde örtülü istilacıdır. Ülkemizdeki 10 milyon sığınmacıya her Türk insanı kişi başı bin 200 dolar ödemiştir. Toplamda 90.8 milyar dolar para harcadık sığınmacılara. Gaziantep’te 750 bin, Şanlıurfa’da 750 bin, Hatay’da 750 bin sığınmacı var. Kilis’te sığınmacıların nüfusu Türk'lerden fazla. Bu sığınmacılar, ülkemize, bombalandıkları için gelmediler. Aksine ülkemize gelmeleri için bombalandılar. Küresel emperyal güçler bu sığınmacılarla ülkemizde iç savaş çıkaracaklar. Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesi hattında bir sözde PKK devleti kurmak istiyorlar. Bakın şu anda ülkemizde dört büyük kriz vardır. Devlet krizi, milli birlik krizi, ekonomik kriz ve en önemlisi sığınmacılar krizidir."

Soner Çam ile Azmi Kerman

'DOĞRU YOL, ATATÜRK'ÜN YOLUDUR'

ADD Şube Başkanı Azmi Kerman ise Atatürk vurgusu yaparak, "biz bir sivil toplum kuruluşu olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin arkasındayız ve takipçisiyiz. Cumhuriyetin kuruluş esasları ve felsefesini benimsiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün fikri doğrultusunda herkesin mücadele etmesi gerektiğini, bu yoldan başka diğer yolların karanlık bir yol olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@