banner298

banner194

Başkan Zihni Çalışkan'dan dikkat çeken 2023 mesajı!

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. İl Başkanı Zihni Çalışkan'dan önemli seçim mesajları...

SİYASET 11.07.2022, 10:56
Başkan Zihni Çalışkan'dan dikkat çeken 2023 mesajı!

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı, Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenledi.

Programa, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, BBP Eskişehir İl Başkanı Salim Acabay, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Programda konuşan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Alpu'da yaşanan ve üreticiye ciddi zarar veren sel felaketine ilişkin konuştu.

Başkan Çalışkan, şunları söyledi:

'TÜM YÜRÜTME ORGANLARI ÇALIŞIYOR'

"Yoğun yağıştan kaynaklanan sebeple özellikle Alpu bölgesinde, Büğdüz köyünde afet meydana geldi. Ben o köyümüzde bulunan hemşehrilerimiz başta olmak üzere Ağaçhisar, Bozan mahallelerine ve Alpu'ya tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm yürütme organları, AFAD başta olmak üzere, Şehircilik Bakanlığı, Tarım İl Müdürlüğü, hem evlerde meydana gelen hasar hem de tarım arazilerinde meydana gelen hasarla ilgili bayram demeksizin çalışmaya başladı. Tekrar tekrar tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

'EN YÜKSEK OYLA SEÇTİRECEĞİZ'

AK Partili Çalışkan, 2023 seçim sürecine ilişkin yaptığı konuşmasında ise, "İlk günkü aşkla çalışıyoruz. AK Parti hizmetleriyle bugün ülkemizi zirveye taşıdı. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yine sorunları çözeriz. Bir olursak aşamayacağımız bir sorun yoktur. 2023 seçimleri bizim için bir engel olayacak. Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçtirdiğimiz bir seçim olacaktır inşallah" diye konuştu. 

'ZARARI TELAFİ ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR'

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı'nın gündeminde de Alpu'da yaşanan sel felaketi vardı. Avcı konuşmasında, “Alpu ve Büğdüz'de gerçekleşen afetle ilgili de geçmiş olsun diyorum. Mala gelen telafi edilir çok şükür herhangi bir kaybımız yok ama İl Başkanımızın da söylediği gibi başta AFAD olmak üzere, valiliğimiz bütün ilgili birimler oradaki vatandaşlarımızın zarar ziyanlarını telafi etmek için gece gündüz çalışıyorlar” dedi.

'SÖZÜNÜ VERDİĞİMİZ NE VARSA YAPTIK'

AK Parti'nin geçmişten bugüne söz verdiği her şeyi yaptığına da vurgu yapan Avcı, şunları kaydetti: “Biz bugüne kadar yapamayacağımız şeylerin sözünü vermedik. Çok şükür sözünü verdiklerimizi de Allah'ın nasip etmesiyle imkanlar dahilinde gerçekleştirdik. Eskişehir bu bakımdan göğsümüzü gere gere konuşabileceğimiz bir şehir. Eskişehir'in on yıl önceki, yirmi yıl önceki halini hatırlayın. Belediyecilik hariç her alanda gerçekten güzel işler yapıldı. Daha yapılacak çok şey de var. O da doğru. İnşallah bundan sonraki süreçte de eksikliklerimizi tamamlarız, Eskişehir'i layık olduğu düzeyin üzerine çıkarmak için yine el birliğiyle gece gündüz çalışmaya devam ederiz, ediyoruz.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@