Bayram Bingöl: 'Sığınmacıları Eskişehir’den göndereceğiz!'

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, Eskişehir İlk Haber'e konuştu. Bingöl, partinin Eskişehir'deki vaatlerinden bahsetti.

SİYASET 04.03.2024, 10:49 04.03.2024, 11:14
Bayram Bingöl: 'Sığınmacıları Eskişehir’den göndereceğiz!'

MUHABİR-YÜKSEL GAZİ YUMLU

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, Eskişehir İlk Haber'e konuştu. Bingöl, partinin Eskişehir'deki vaatlerinden bahsetti. Başkan Bingöl, “yerel seçimdeki ilk vaadimiz, sığınmacı ve kaçakların Eskişehir'de barınmalarına izin vermemek. Her belediye başkanının asfalt dökmek, kaldırım yapmak ve ulaşımı sağlamak gibi görevleri vardır. Ancak her belediye başkan adayı, sığınmacı istilacıları göndereceğiz demez. Biz Zafer Partisi olarak, şu anda hattı müdafaamızı sağlayacağız. Hattımız neresi? Eskişehir” dedi.

Zafer Partisi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve diğer ilçe adayları hakkında neler düşünüyorsunuz?

‘BİZ BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ’

BAYRAM BİNGÖL: Zafer Partisi olarak büyükşehir ve 14 ilçemizde adayımızı çıkardık. Meclis üyesi adaylarımız dahil hepsi okumuş, üniversite mezunu arkadaşlarımız. Eskişehir'e faydalı insanlar olabileceğine inandığımız Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçileri. Eskişehir için hizmete hazır kadrolarımızla beraber biz bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz.

Peki, Zafer Partisi'nin yerel seçimdeki vaatleri nelerdir?

‘HATTI MÜDAFAAMIZI SAĞLAYACAĞIZ’

BAYRAM BİNGÖL: Yerel seçimdeki ilk vaadimiz, sığınmacı ve kaçakların Eskişehir'de barınmalarına izin vermeyeceğiz. Şöyle anlatayım sana; herkes, her belediye başkanının asfalt döker, kaldırım yapar, ulaşımı sağlar gibi görevleri vardır. Ancak her belediye başkanı adayı, sığınmacı istilacıları göndereceğiz diye ifade etmez. Biz Zafer Partisi olarak, şu anda hattı müdafaamızı sağlayacağız. Hattımız neresi? Eskişehir. Eğer biz Eskişehir'de sığınmacı istilacılara koloni halinde yaşamlarına izin vermezsek, özellikle Huzur Mahallesi, Sütlüce Mahallesi, Kırmızı Toprak Mahallesi gibi yoğunluğun çok olduğu yerlerde bu insanları dağınık bir şekilde yerleştirirsek ve esnaf olanların ruhsat almış, şu anda çalışan esnafların da ruhsatlarını tekrar elden geçirip en küçük hatada onların ruhsatlarını iptal edebilirsek, devamında sığınmacı istilacılara iş yeri açma ruhsatını vermezsek, devamında Eskişehir'de bir vatandaş ne ödüyorsa, bunları da onların ödemesini sağlarsak, bu kişiler burada barınamaz ve gider. Buradan Kütahya'ya, Ankara'ya gider. Oradaki belediye başkanı da eğer aynı şeyleri uygularsa Kayseri'ye gider. Oradaki de uygularsa Hatay'a gider. Oradaki de uygularsa kendi memleketine gider.

‘ÖNCELİKLİ PROBLEM SIĞINMACILARDIR’

Şimdi, bir Zafer Partisi kurmayları olarak, eğer Eskişehir halkı bize yetkiyi verirse; sığınmacıyı gönderirsek, Eskişehir'de barındırmazsak kiralar düşecek, güvenlik problemi ortadan kalkacak. Yasaklı maddeler var ya, uyuşturucu. Bu yasaklı maddeler, Eskişehir'de kullanımı 12 yaşına düşmüş ve bunların birçoğunu da hepimiz biliyoruz ki, sığınmacı istilacılar yayıyor, dağıtıyor, kalkacak. Bak, bir tanesini gönderdik, 4 problemi birden çözdük. E zaten biz yolu yapacağız, görevimiz o, kaldırımı yapacağız. 20 sene daha suyu içmeyelim ya, bir şey olmaz kardeşim. Yani, su içilebilir bir hale getirsek bile, bizim insanımız kalabalık suyuna alışkın. Kalabalık suyu içeceğiz biz. Onun için, Türkiye'nin ve eski şehrimizin öncelikli problemi, sığınmacıyı çözersek, dediğim gibi, 4 tane problemi çözmüş oluruz.

Peki, bu seçimlerde nasıl bir kampanya yapmayı düşünüyorsunuz?

AĞIRLIK SOSYAL MEDYADA

BAYRAM BİNGÖL: Biz ringe çıktık. Karşımızdaki rakiplerimiz bir taraf 600 kilo, bir taraf 550 kilo. Zafer Partisi hazineden yardım almayan bir parti. Bizler kendi imkanlarıyla yola çıkmış insanlarız, aynı yüzyıl öncesi gibi. Onun için nasıl bir politika izleyeceğiz, nasıl bir kampanya yapacağımızı da söyleyeyim. Bizler kendi imkanlarımızla yaptığımız afişlerimizi, broşürlerimizi gece gündüz demeden herkese ulaştırana kadar yatmayacağız, yılmayacağız, savaşacağız. Yani, biz ringde boks ringinde yumruklaşarak kazanamayız, aklımızı kullanacağız. Sosyal medya bu konuda çok çok önemli, sosyal medyayı da genel başkanımız dahil bizler de çok iyi kullanıyoruz, kendi imkanlarımızla bu işi de başaracağımıza inanıyoruz.

ESKİŞEHİR’DE 19 BİN OY ALDILAR

Biz bu yola çıkarken, en fazla 500-600 kişiydik. Genel seçimlerde 1 milyon 440 bin kişi olduğumuzu gördük. Eskişehir'de de bizler, şunu gördük: Seçimlerde Eskişehir'de 19 bin oy aldık. Bunu nasıl aldık? Kendi imkanlarımızla, işte sosyal medyanın gücüyle çalıştık, yılmadık, inandık, başardık. Şimdi de halkımızın teveccühü çok çok fazla, daha iyisini yapacağımızdan eminiz.

Sohbetimizin sonuna geldik. Son olarak vatandaşlarımıza ne söylemek istersiniz?

‘BİZ HALKIN KENDİSİYİZ.’

BAYRAM BİNGÖL: Zafer Partisi olarak vatandaşımıza çağrımız şu: Teveccühleri çok fazla, hepsine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, bizleri destekliyorlar. 1 yıl öncesinden daha iyi durumdayız, lakin bu bir referandum, bu referandumda Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerini desteklemelerini, onlardan rica ediyorum. Biz halkımızı mecliste de çok iyi temsil ederiz, biz halkımızın harcanan her kuruşunun hesabını sorarız, biz halkımızın sığınmacılarla alakalı problemlerini, mecliste olsak çözeriz. Bizleri desteklesinler, biz bu halkın kendi özüyüz, biz kapıdaki simitçiyiz, biz sanayideki sanayiciyiz. Biz bu halkın kendisiyiz.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@