banner298

banner194

BBP'li Muhammed Kaya: Tik Tok acilen kapatılsın!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören İlçe Başkanı Muhammed Kaya, Tik Tok’un acilen Türkiye'de kapatılması gerektiğini savundu...

SİYASET 10.06.2022, 13:11
BBP'li Muhammed Kaya: Tik Tok acilen kapatılsın!

Özellikle son günlerde Tik Tok da yapılan paylaşımların ahlak dışı olduğunu savunan Başkan Muhammed Kaya, “Tiktok acilen ülkemizde kapatılması gerektir. Türk halkının örfüne, adetine ve ahlakına kesinlikle uymayan ve başlattıkları ‘akım’ adı altında özellikle gençlerimizi fazla takipçi uğruna yoldan çıkarmak için amaçlanmış bir platform olarak görüyorum” dedi.

“Gençlerimiz bu tür platformları para kazanma amacı ile kullanırken okumanın ve üretmenin gereksiz olduğu düşüncesine kapılıyor” diyen Kaya, “bu Aziz Türk milletinin üzerinde oynanan büyük bir oyundur ve devletimizin buna biran önce dur demesi gerekir. Aksi halde bir yetişkin erkek ahlaksızca çıkıp ben hamileyim diye gezerken, bir sınıf öğrencisi sınıfında okuyup öğrenmek yerine en kutsalımız olan Kuran-ı Kerim’e tekme atar, o kutsal kitabımızın yere düşmesi hepimizi dağlar." ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya son olarak şu ifadelere yer verdi: "Özellikle son zamanlarda eline mikrofon alan herkesin sokaklarda sert siyasete yol açarak insanlarımızı birbirine düşürüyor ve bunu güzel bir şeymiş gibi servis ediyor. Mevcut hükümeti sert eleştirerek mikrofonu uzatan bu şaklabanlar 50 kişi içinden onlara fikir olarak katılan 5 kişiyi montaj ile ayırıp servis ediyor, bunu izleyen binlerce vatandaş ise demek ki herkes böyle düşünüyor diyerek bir algı operasyonuna maruz kalıyor. Bu bölücü, milletimizi bir birine düşürücü zihniyetin ülkemize ve insanımıza namlusunu çevirmiş zehirli bir silahıdır ve bu şarlatanlığa müdahale edilmesi gerekir."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@