banner298

banner194

BBP Lideri Eskişehir'de konuştu: Millet İttifakının kesin adayı Kılıçdaroğlu!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Eskişehir'de yaptığı açıklamada, Millet ittifakının kesin adayının Kemal Kılıçdaroğlu olacağını iddia etti...

SİYASET 19.08.2022, 14:53
BBP Lideri Eskişehir'de konuştu: Millet İttifakının kesin adayı Kılıçdaroğlu!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi temasta bulunmak üzere Eskişehir'e geldi.

Eskişehir programı kapsamında basın mensuplarıyla da buluşan Destici, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı'na ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

BBP Lideri, şu ifadelere yer verdi:

'CHP KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINDAN GERİ ADIM ATMAZ'

“Son yemek yenmedi daha. Ben son yemekten sonra işlerin değişeceğini düşünüyorum. Yani artık 6’lı masanın, 6’lı mı devam edeceğini 3’lü mü devam edeceğini 5’lü mi devam edeceğini bunların hepsini son yemekten sonra hep birlikte görürüz diye düşünüyorum. Daha doğrusu masa 7’li de, hep 6’lı diye gizlendi, üzeri örtüldü. Kesin masa 7’lidir. Ama işte artık masaya 7’lş mi devam ederler 5’li mi devam ederler 4’lü mü devam ederler, bunu o son yemekten sonra daha net görürüz diye düşünüyorum. O masadaki partilerin genel başkanlarının farklı farklı açıklamalarını dinliyoruz. Yoruma açık, izaha muhtaç. Açıklamalarını dinliyorum. Cumhurbaşkanı adaylığı meselesine gelince ben Kemal Bey'in kesin aday olduğunu düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı kesinlikle Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin bundan bir geri adım atmayacağını düşünüyorum. Kemal Bey'in sonuna kadar da hakkı olduğunu düşünüyorum. Çünkü hem o 7’li ittifakın en büyük partisinin genel başkanıdır hem de hem o ittifakın oluşması için çok büyük gayret göstermiş, özveride bulunmuştur. Hatta kimsenin gösteremeyeceği özveriyi göstermiş, bugüne kadar bu masayı taşımıştır. Yani masa bugüne kadar dağılmamışsa bunda da yine Kemal Bey'in çabası, gayreti büyüktür. Onun için ben Kemal Bey'in adaylığının da hakkı ve Millet İttifakı açısından da hakkaniyetli bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Eğer bir hak konuşulacaksa, bir hakkaniyetten bahsedilecekse orada adaylık Kemal Bey'in hakkıdır diye düşünüyorum.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@