Binali Yıldırım AK Parti'nin Eskişehir hedefini açıkladı!

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu…

SİYASET 01.03.2022, 19:02 01.03.2022, 22:33
Binali Yıldırım AK Parti'nin Eskişehir hedefini açıkladı!

İşte, Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın Eskişehir konuşmasından satır başları:

- "Eskişehir'e 2024'te yeni başkan getirmeye var mısınız? Önce 2023. 2024'ün yolu, 2023'ten geçiyor. Zihni başkanımızla (Zihni Çalışkan) bu işi bu sefer inşallah başaracağız."

- "Kemal Unakıtan'ın Eskişehir'e hizmette çok gayretleri vardı. Allah rahmet eylesin. Fahri Keskin bugün aramızda, hızlı tren yapılırken bu kent ikiye ayrılmasın dedi Fahri Bey. Yer altına aldık bizde. Eskişehir deyince gerisi teferruattır dedik ve yüksek maliyete rağmen yer altına aldık."

- Bir vatandaşın yapılmayan Seyitgazi-Kırka-Afyon yolunu hatırlatması üzerine: "Merak etmeyin her şey yapılır. Ömür biter yol bitmez, yapmaya devam edeceğiz. 20 yılda yaptık 80 yılda yapılamayanı. Neden yapılamıyordu? Vesayetten, zayıf hükümetlerden."

- "2023’te seçimlerimiz var. 15 ayımız var. AK Parti için bir seçim bitince önündeki seçim başlar. AK Parti’de seçimden seçime çalışma mantığı yoktur. Biz 15 ay boyunca hem ülkemize hizmet edeceğiz hem seçime çalışacağız."

- "Bugün dünyanın en büyük teşkilatı AK Parti teşkilatıdır. Bugün 11 milyon üyesi vardır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Ali Osman 2 yıl önce
Harun Karacan'ın desteği olmadan her şey çok zor ve sanal ve zor.
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@