BTP'den Eskişehir çıkarması!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir İl Başkanlığı'nın programlarına katılmak için gelen BTP Genel Başkan Yardımcıları Eskişehir’e çıkarma yaptı...

SİYASET 28.11.2022, 13:13
BTP'den Eskişehir çıkarması!

Eskişehir’de Esnaf ziyaretine katılan BTP Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder, BTP MYK üyesi İzzet Yaşar, BTP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Burak Güven, BTP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Karataşoğlu ve BTP Eskişehir İl yönetimi; esnafın sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini anlattı. 

Bağımsız Türkiye Partisi BTP  Genel Başkan Yardımcısı Av. Lütfullah Önder, Eskişehir halkının ilgisinden memnun olduklarını ifade ederek, “Bugün Bağımsız Türkiye Partisi Türkiye’nin geleceğine ışık tutabilecek, ülkeyi  Mustafa Kemal Atatürk’ün muhasır medeniyetler seviyesine çıkarabilecek, aynı zamanda milleti bir ve beraber yapabilecek projelere, fikirlere ve güçlü bir kadroya sahiptir. Bu anlamda BTP Türkiye’nin  en sağlam ve önü en açık siyasi partisidir. Bu partide görev alan il başkanımızı, siz kıymetli il yönetimimizi, ilçe başkanlarımızı hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi BTP Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder, ifadelerinin devamında şunları söyledi:

“Haberlerde görmüşsünüzdür. Şöyle bir haber vardı. 1 TL madeni paranın basım maliyeti 3 TL olmuş. Burada  şöyle bir parantez açmama lütfen müsaade edin. Mevcut para sistemimizde demir paralarımızı, o manevi paraları Merkez Bankası’ndan hazine tarafından basılıyor. Yani devlet hazinesine ait olan tek para, o bozuk paralar, madeni paralardır. Kağıt parayı ise ticari şirketlerin de ortak olduğu merkez bankası piyasaya sürüyor.  Parayı ise hepimizin kredi kartına, hepimizin banka hesaplarındaki o rakamlara yansıyan paraları  ticari bankalar üretiyor. İşte o bozuk paralarımızın, madeni paralarımızın hayatımızdaki anlamı... Bütün dünyada kullanılan paranın % 1’ini merkez bankaları üretiyor. %99’unu ticari bankalar, devlet adına devletlerin merkez bankası üretiyor. Arkadaşlar, Merkez Bankası’nın ihtiyaç duyduğu, hazinenin ihtiyaç duyduğu parayı, hazine borçlanarak elde ediyor. Devleti borçlandırarak yol bulmuşlar."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@