BTP Eskişehir hem dindar hem laik!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir İl Başkanı Fahri Gürgenburan, Atatürkçü, dindar, milliyetçi ve laik bir parti olduklarını vurguladı.

SİYASET 06.11.2022, 20:41 06.11.2022, 20:48
BTP Eskişehir hem dindar hem laik!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir İl Başkanı Fahri Gürgenburan, ES TV'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

"Bağımsız Türkiye Partisi Atatürkçü, dindar, milliyetçi ve laik bir parti. Hiç kimsenin arka bahçesi değil, Atatürk ekseninde Ankara merkezli bir parti" diyen Başkan Gürgenburan, şu ifadelere yer verdi:

"Son zamanlarda Genel Başkanımız Hüseyin Baş açılımlar yaptı. Bu çok büyük bir sükse yaptı. Gençler Hüseyin Baş’a ve Bağımsız Türkiye Partisi’ne kendilerini yakın görüyorlar. Zaten şu anda 6’lı masaya girmemizi istemeyenler de genellikle Fetö seviciler ve iktidarın değişmesini istemeyenlerdir. Türkiye iyi yönetilmiyor, yeraltı kaynaklarımız peşkeş çekiliyor, milletimiz bilinçli olarak fakirleştiriliyor, devlet borçlanarak Osmanlı kaderine götürülüyor, hükümetin dış politikası yok. Atatürk kırmızı çizgimizdir, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı söylemler milli güvenlik sorunudur, bu iktidar değişmelidir, Türkiye fabrika ayarlarına geri dönmelidir, ayrılıkları değil birliktelikleri ortaya koyarak bir milleti kardeş yapacağız, eğitimde zengin çocuğuyla fakir çocuğu arasındaki fırsat eşitliğini devlet olarak biz kaldıracağız, enerjide kendi kaynaklarımızı devreye koyacağız, yola-köprüye değil çiftçiye alım garantisi vereceğiz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@