banner298

banner194

BTP Genel Başkan Yardımcısından Büyükerşen'e övgü!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yunus Emre Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi...

SİYASET 27.11.2022, 16:31
BTP Genel Başkan Yardımcısından Büyükerşen'e övgü!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yunus Emre Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya BTP Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder, MYK Üyesi İzzet Yaşar, BTP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Burak Güven, BTP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Karataşoğlu, Eskişehir İl yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan BTP Eskişehir İl Başkanı Fahri Gürgenburan, “Öncelikle bize bu salonun tahsis eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Bey ve Emre Genç Bey’e çok teşekkür ediyorum. 20 yıldır ben siyasi parti yöneticisiyim ama ilk defa bu salonu bize tahsis ettiler. Daha önceki AKP yönetimi hiçbir zaman bize bu salonu vermedi. Biraz ‘tadilatlardayız, doluyuz’  dedi.  Bize  bu salonu  tahsil etmeyenler, Odunpazarı’nda evlerini Fetö’nün vakıflarına tahsis ettiler. Şimdi bu adamlar Fetö’cü olmuyor ama çocuğunun okul taksiti için bir banka hesabına para yatıranı sen işten atıyorsun.  Nasıl bir adalet bu!  Ama insanımız Bağımsız Türkiye Partisi’nin adaletine güvenecek ve inşallah eşit şartlarda hepimiz yaşayacağız” dedi.

'ESKİŞEHİR'DE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ'

BTP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Burak Güven ise konuşmasında, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'den övgüyle bahsetti. Büyükerşen'in Eskişehir’e büyük bir ufuk verdiğini ifade eden Güven, “Görüyorum Eskişehir’de çok şey değişti. Dolayısıyla bugün Türkiye’de fikir  üreten, fikirle beraber geleceğe projeksiyon olan liderlere ihtiyaç var. Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Baş da sağlam fikirleri, idealleri olan bir genç liderdir. Size fikir verecek genç  simalara, genç fikirlere, aydın görüşlü insanlara ihtiyacınız var. Genel Başkanımız Hüseyin Baş aslında tam bizim aradığımız lider. Yaptığı konuşmalar da, yaptığı açıklamalar da, umudu yitirilen milletimize umut oluyor, ışık oluyor” dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@