BTP Tepebaşı'nda başkanını seçti

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir Tepebaşı İlçe Kongresi  yapıldı... İşte detay...

SİYASET 17.10.2021, 11:29 18.10.2021, 11:45
BTP Tepebaşı'nda başkanını seçti

Eskişehir İl Başkanlığı binasında yapılan Kongreye BTP Eskişehir İl Başkanı Fahri Gürgenburan ve partililerin yanı sıra Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Uluslararası Bağımsız Ekonomi Modeli Birliği Genel Sekreteri Harun Kayacı da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından söz alan BTP Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı, BTP’nin döneminin başladığını ve Türkiye’de Milli Ekonomi Modeli’nin uygulanma zamanının geldiğini söyledi.

Harun Kayacı, Milli Ekonomi Modelini bir cümleyle ifade etmek gerekirse; “Her bir bireyin doğumla başlayan, son nefesini verene kadar devam eden sürecin her evresinde ekonomik bağımsızlığını kazanmasıdır’ diye ifade etti.

Kayacı, “Yirmi yıldır hep çözümün Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)’de olduğunu söyledik. Biz bunu yapabilecek güçteyiz. Prof. Dr. Haydar Baş Hocamız bizlere geride bıraktığı eserlerle çözüm yollarını gösterdi. Milli Ekonomi Modeli, Ehl-i Beyt Külliyatı ve Hoş Geldin Atatürk eseri bunlardan bazılarıdır” dedi.

BTP Tepebaşı İlçe Kongresi’nde yapılan oylama sonrasında Mevcut Başkan Muzaffer Şen yeniden seçilerek güven tazeledi.

Teşekkür konuşması yapan Başkan Muzaffer Şen, “Türkiye’nin hatta dünyanın en genç genel başkanı olan Genel Başkanımız Av. Hüseyin Baş ile Haydar Hocamızın yanında olduğu gibi Atatürk’ün çizdiği yolda durmadan, yorulmadan yürümeye devam edeceğiz. Beni bu göreve seçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kongre sonrasında Tepebaşı İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU

MUZAFFER ŞEN (BAŞKAN)

GÜLBIN ARSLAN

DEMET ÇOBANOGLU

FEVKİYE GÜRBENBURAN

FATMA KİLİMCİ

İL DELEGELERİ

GÜLBİN ARSLAN

MUZAFFER ŞEN

MUSTAFA ÇOBANOĞLU

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@