Burhan Sakallı'dan flaş açıklama! O tartışmalara yanıt verdi...

Burhan Sakallı, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ndeki görevinden ayrılmıştı... Başka bir göreve getirileceği konuşulmaya başlandı... Sakallı, flaş açıklama yaptı...

SİYASET 29.11.2021, 17:03
Burhan Sakallı'dan flaş açıklama! O tartışmalara yanıt verdi...

ÖZEL HABER

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi eski başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ndeki danışmanlık görevinden ayrılmıştı.

Bununla beraber Sakallı'ya ilişkin Eskişehir İl Başkanlığı ve bakan yardımcılığı gibi görevlere atanabileceği konuşulmaya başlandı.

Konuya ilişkin Sağlı Sollu Haber'e özel açıklamalarda bulunan Sakallı, 10 Kasım itibariyle Ordu Büyükşehir Belediyesi'ndeki görevinden ayrıldığını, birkaç gün içerisinde de Büyükşehir Belediyesi'nin bir şirketinde bulunan görevinden de ayrılacağını söyledi.

Burhan Sakallı açıklamasının devamında, şu ifadelere yer verdi:

ŞİRKETTEN DE AYRILACAK

"Ordu Büyükşehir Belediyesi'ndeki görevimden ayrıldım. Bu ayrılığa büyük anlamlar yüklememek gerekir. Orada bir görevim vardı ve iki yıllık süre içerisinde tamamladım ve sonunda ayrıldım. Sadece danışmanlık değil, belediyenin bir şirketinde de görevim var. Bu görev hala sürüyor; sayaç, yazılımla ilgili bir görev. Çok kısa süre içerisinde projeleri teslim edip o görevimden de ayrılacağım.

'BENİM GÜNDEMİMDE YOK'

Söz konusu ayrılıktan sonra AK Parti Eskişehir İl Başkanı olarak atanacağıma ilişkin çeşitli söylentiler çıktı. Bir kere böyle bir şey mümkün değil. Benim gündemimde böyle bir şey asla yok, hiç olmadı ve bundan sonra da olmayacak. 

'CUMHURBAŞKANIMIZ İLE MESAİ HARCIYORUZ'

Yine bakan yardımcısı olarak atanacağıma dair söylentiler de yayıldı. Evet, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile sık sık bir araya gelip görüşüyoruz. MKYK toplantılarında mesai harcıyor ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Ancak hiçbir şekilde bakan yardımcılığına ilişkin en ufak görüşmemiz olmadı.

Yani Ordu'daki görevlerimden ayrılmama büyük anlamlar yüklemek doğru değil. Dediğim gibi orada bir görevimiz vardı, o görevimizi alnımızın akıyla tamamladık. Şu anda da önemli görevlerim var ve ülkemiz ile partimiz için çalışmaya devam ediyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@