Büyükerşen talepleri karşılamadı

Sütlüce Mahallesi Muhtarı Bircan Tütüncü mahallesindeki sorunları sıralayarak Yılmaz Büyükerşen’e yüklendi. Büyükşehir Belediyesi’ne ilettikleri taleplerin karşılanmadığını savunan Tütüncü, “imar ve altyapıda sorunlarımız var. Sumatik yok, ESKART dolum noktası yok, otobüslerimiz eski, otobüs seferleri yetersiz” diye konuştu.

SİYASET 18.03.2024, 10:46
Büyükerşen talepleri karşılamadı

ESKİ’YE ULAŞAMIYORUZ’

Muhtar Tütüncü sorunların çözümü için Yılmaz Büyükerşen’e gittiklerini ancak enerji alamadıklarını söyleyerek, “yazdığımız tüm dilekçelerimizden olumsuz sonuç aldık. Hangi sorunu iletsek sorumluluğu üzerlerinden attılar. ESKİ’yle ilgili de büyük problemlerimiz var. ESKİ’ye ulaşamıyoruz, mahallemizde çalışma yapmıyorlar” ifadelerine yer verdi.

‘HATİPOĞLU’NUN VAATLERİ OLUMLU’

Büyükerşen’in 10 yıl önce verdiği tramvay sözünü de tutmadığına vurgu yapan Tütüncü, Nebi Hatipoğlu’nun mahalle ile ilgili vaatlerini olumlu karşıladı. Tütüncü, “Nebi Bey’in özellikle imar ile ilgili vaatleri herkesin çok hoşuna gitti. ‘Vatandaşın cebinden 5 kuruş çıkmadan dönüşüm yapılacak’ sözü süper” diye konuştu.

‘ATAÇ İLE DİYALOGUMUZ İYİ’

Ahmet Ataç ile ilişkilerini de değerlendiren Muhtar Bircan Tütüncü, Ataç ile görüştüklerinde güzel enerji aldıklarını belirterek, “Ahmet Bey ile diyalogumuz iyi, memnunuz kendisinden, ilçe belediyesinin sorumluluklarını yerine getiriyor. Örneğin çöp konteyneri sorunumuz vardı. İlettik ve şimdi konteyner eksiğimiz kalmadı” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@