CHP'li adaylar söz verdi: Taşeron bitecek, işçiler hakkını alacak!

CHP Eskişehir Milletvekili ve milletvekili adayı Utku Çakırözer’in de aralarında bulunduğu CHP heyeti Belediye İş Sendikası’nı ziyaret etti...

SİYASET 04.05.2023, 15:34
CHP'li adaylar söz verdi: Taşeron bitecek, işçiler hakkını alacak!

CHP Eskişehir Milletvekili ve milletvekili adayı Utku Çakırözer’in de aralarında bulunduğu CHP heyeti Belediye İş Sendikası’nı ziyaret etti. Heyet ziyarette belediye işçilerinin talep ve sıkıntılarını dinlerken, CHP’li Çakırözer Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nda taşeron ayıbını bitireceklerini söyedi. Çakırözer, “Belediye işçilerimizin taleplerini biliyoruz! Devlet taşeron çalıştırmaz, kadrolu işçi çalıştırır diyoruz! Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında taşeron köleliğine son vereceğiz! Çalışanlar hakkını alacak. Türkiye kazanacak. Herkes hakkını alacak” dedi.

“TEŞERON BİTECEK, İŞÇİLER HAKKINI ALACAK”

CHP Eskişehir Milletvekili ve milletvekili adayı Utku Çakırözer, milletvekili adayları İbrahim Arslan, Abdülkadir Adar, İpek Çalik ile CHP İl Başkanı Recep Taşel ve beraberindeki heyet Belediye İş Sendikası’nı ziyaret etti. Heyet Sendika Başkanı Kemal Azak ve sendika üyesi belediye işçileri ile talep ve sıkıntıları değerlendirdi.

CHP’li Çakırözer millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nda taşeron ayıbını bitireceklerini söyledi. Çakırözer, “Yıllardır söylüyoruz. Taşeron ayıbını ilk gündeme getiren Sayın Kılıçdaroğlu. Devlet taşeron işçi çalıştırmaz, devlet kadrolu işçi çalıştırır diyoruz. Bir kısmı yapıldı ama Belediye çalışanları kadro bekliyor. Millet ittifakı iktidarında taşeron bitecek, işçiler hakkını alacak. Çalışanlar üzerindeki vergi ve sigorta prim yükünü indireceğiz. Sosyal devleti yeniden ayağa kaldıracağız. Türkiye’nin dört bir yanına baharları hep birlikte getireceğiz” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@