CHP'li Başkan Atilay Dalgıç'tan Sağlı Sollu Haber'e ziyaret!

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Sağlı Sollu Haber'i ziyaret etti. Dalgıç, önümüzdeki seçimlerin Türkiye için fazlasıyla önemli olduğunu kaydetti.

SİYASET 01.12.2022, 17:26
CHP'li Başkan Atilay Dalgıç'tan Sağlı Sollu Haber'e ziyaret!

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Sağlı Sollu Haber'i ziyaret etti. 

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar ile görüşen Başkan Dalgıç, 2023'te gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Türkiye için fazlasıyla önemli olduğunu kaydetti.

Vatandaşların CHP'ye olan ilgisinin her geçen gün ivme kazanarak arttığını ifade eden Dalgıç, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun hamleleri insanlarımızı umutlandırıyor. Dikkat ederseniz Genel Başkanımızın gündeme getirdiği her hamleyi iktidardakiler gerçekleştirmeye çalışıyor. Şunu net olarak söyleyebilirim ki, iktidar, CHP'nin arkasından geliyor. Öte yandan Genel Başkanımız farklı siyasal partileri Türkiye'nin geleceği için bir araya getirdi. Güçlendirilmiş parlamenter sistem idealini gerçekleştirmek için birlikte hareket eden altılı masa; ekonomiden dış politikaya, hukuktan insan haklarına kadar oldukça geniş bir perspektifte çalışmalarını sürdürüyor ve bu masa, her geçen gün daha da güçleniyor" diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@