CHP'li belediye başkanlarından birlik buluşması

Eskişehir’in CHP’li Belediye Başkanları, Mahmudiye ilçesinde düzenlenen buluşmada dayanışma vurgusu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

SİYASET 06.07.2023, 16:01 06.07.2023, 16:04
CHP'li belediye başkanlarından birlik buluşması

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Belediye Başkanları Buluşması”nda bir araya geldiler. Buluşmaya Mihalıççık Belediyesi meclis üyesi Mustafa Ahmet İmre, ilçe belediye meclis üyeleri ve belediye yetkilileri de katıldı. 

Mahmudiye Belediye binası önünde Başkan Yılmaz Büyükerşen ve beraberindeki heyet, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı. Başkanlar daha sonra İshak Gündoğan ile makamında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Görüşmenin ardından belediye sosyal tesisinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Gündoğan ve belediye başkanları yaptıkları çalışmalarla ilgili sunumlar gerçekleştirirken dayanışmaya vurgu yaptılar ve birlik, beraberlik içerisinde Eskişehir’e en iyi hizmet sunmaya devam edeceklerini belirttiler. Toplantı sonrası ilçede yürüyüş yapan Belediye Başkanları, ilçe esnafı ve vatandaşlardan büyük ilgi gördüler. Ziraat Odası’nda çiftçilerle de bir araya gelen Başkanlar sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunarak, tarımsal alanda yapılan destekleme projeleri hakkında da bilgiler verdiler.

“Belediye Başkanları Buluşması” çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@