CHP'li Kadir Kodak: Çalışmaya devam edeceğim!

CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Kadir Kodak, aday listelerinin açıklanmasından sonra açıklama yaptı. Kodak, "örgütümle çalışmaya devam edeceğim" dedi...

SİYASET 12.04.2023, 11:41 12.04.2023, 12:14
CHP'li Kadir Kodak: Çalışmaya devam edeceğim!

Partilerin aday listeleri belli oldu. Bununla beraber Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Kadir Kodak'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Siyasetin uzun soluklu bir iş olduğuna vurgu yapan Kodak, gelecekteki siyasi hedefi hakkında ipucu verdi.

14 Mayıs'a kadar yoğun çalışmalarına CHP örgütü ile birlikte devam edeceğinin altını çizen Kodak, şu ifadelere yer verdi:

'ÖRGÜTTEN BÜYÜK KİMSE YOK'

"Bildiğiniz üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimler için CHP Milletvekili aday adayı oldum. Partimizin dün açıkladığı listelerde ise yer bulamadım. Bu sebeple çok üzgünüm. Ancak hiç kimseye kırgın yada dargın değilim. 15 ay öncesinde kurmuş olduğum 20 kişilik ekibimle birlikte çalışmaya başladık. Eskişehir’in yaklaşık 400’den fazla köyünü ve mahallesini, tüm odalarımızı, sendikalarımızı ve derneklerimizi ziyaret ettik. 100 bin kilometreden fazla yol yaptık. Seçmenimizle tanıştık, konuştuk. Dertlerini dinledik, sofralarına misafir olduk. Yaptığım bütün bu ziyaretlerimi, CHP İlçe Başkanlarım önderliğinde CHP örgütü ile birlikte yaptım. Tek başıma, örgütsüz hiçbir ziyarette bulunmadım. Örgütün en büyük güç olduğuna, örgütten daha büyük hiç kimsenin olmadığına inandım, inanmaya da devam edeceğim.

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Bu 15 aylık çalışma süresince her zaman yanımda olan ve destek veren eşime, kızıma ve oğluma; gece gündüz, karda çamurda benimle çalışan ekibime, CHP İl Başkanıma, Belediye Başkanlarıma, CHP İlçe Başkanlarıma, Kadın Kollarıma, Gençlik Kollarıma, Meclis Üyelerime, Örgütümün her bir neferine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu çalışmalarımız esnasında bizlere kucak açan ve bizleri daima güleryüzleriyle karşılayan; Oda Başkanlarıma, Mahalle muhtarlarıma, Mali Müşavir Camiasına, Muhacir Derneklerine ve Federasyonuna, EYT Camiasına, üyesi olduğum Derneklerime, Seyitgazi Platformuna, köylülerime, komşularıma ve adını yazamadığım gönül dostlarıma çok çok teşekkür ediyorum.

'CHP'NİN NEFERİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM'

Siyaset uzun soluklu bir iş, bu seçim süreci benim için güzel bir tecrübe oldu. Ancak bir son olmayacak, henüz 51 yaşındayım, CHP ‘nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde 13. Cumhurbaşkanı olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ’nun seçilmesi ve Eskişehir’de daha fazla milletvekilliği kazanılması için var gücümle ve örgütümle birlikte çalışmaya devam edeceğim."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@