CHP'li Kadir Kodak'ın bu seferki durağı AHPADİ oldu!

CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Kadir Kodak, Adaletin Hukuku ve Parlamenter Demokrasi İdeali (AHPADİ) Platformu'nu ziyaret etti...

SİYASET 23.03.2023, 19:05
CHP'li Kadir Kodak'ın bu seferki durağı AHPADİ oldu!

Eskişehir'de milletvekili aday adaylığı çalışmalarına aylar önce başlayan, şehrin neredeyse tüm köylerini ziyaret eden, halkı dinleyen, görüş, öneri ve taleplerini not alıp kendine dolu bir ajanda oluşturan Kadir Kodak, şehir merkezinde gerçekleştirdiği STK ziyaretlerine bugün AHPADİ Platformu ile devam etti.

Adaletin Hukuku ve Parlamenter Demokrasi Platformu çalışma ofisinde çok sayıda platform üyesi tarafından karşılanan Kadir Kodak, platform çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin devamında, adalet, demokrasi, kalkınma, refah arasındaki ilişkileri nasıl değerlendirdiğini anlatan Kodak, katılımcıları dinledi.

Gerek belediye meclis üyeliği yapması gerekse halkın içinde bulunması nedeniyle Eskişehir'in sorunları ve halkın beklentileri konusunda geniş bir vizyona sahip olduğunu belirten Kodak, milletvekili seçildiği takdirde Eskişehir için çalışacağını söyledi.

Ziyaret, AHPADİ tarafından Kadir Kodak'a dernek logolu kupa hediyesiyle ve başarı dilekleriyle son buldu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@