CHP'li Süllü'den Cumhurbaşkanı'na: Eskişehir'e her gelişinde arabayı deviriyor!

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Kanal 26’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir ziyaretine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİYASET 11.11.2021, 12:55 12.11.2021, 15:18
CHP'li Süllü'den Cumhurbaşkanı'na: Eskişehir'e her gelişinde arabayı deviriyor!

Kanal 26 ekranlarında Gazeteci Arif Anbar’ın sorularını yanıtlayan CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eskişehir ziyaretini değerlendirdi.

“Her gelişinde Sayın Cumhurbaşkanı Eskişehir’de arabayı deviriyor” diyen Süllü, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Yanlış bilgi veriyorlar deviriyor, yanlış yorumluyor deviriyor. Yani, Eskişehir’i Eskişehir yapan Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimize laf ediyor. Bu olacak şey mi? Bırakın Türkiye’yi, tüm dünyada örnek gösteriliyor Eskişehir. Bakın önceki gelişlerinden bir tanesinde de bazı videolar göstermişti. Videolarda belediyenin yaptığı faaliyetler vardı. İşte tramvaylar geçiyor, köprülerimiz ve Porsuk Çayı’nın görüntüleri derken, Yılmaz Büyükerşen “beni aday gösterecek diye korktum” demişti. Yani şimdi Cumhurbaşkanının bunu söylemesi bizim Eskişehirlilerimizi aptal yerine koymak oluyor. Ben Türkiye’deki şehirleri gezerken, daha Eskişehir’in vekiliyim der demez “nasıl bir şehriniz var, nasıl bir belediye başkanınız var” diyor insanlar. Gören görmeyen bunu söylüyor. Şimdi durum böyleyken CHP’li belediyeler ne yaptı demek vatandaşımızın aklıyla dalga geçmektir. Eskişehirli bunu görüyor ve biliyor. Şimdi Cumhurbaşkanı’nın Eskişehir mitingine çevre illerden gelen insanlar da biliyor ama şakşakçılar alkışlıyorlar orada. Peki Cumhurbaşkanı’nın Eskişehir’deki bu tavrından şikayetçi miyiz? Elbette değiliz. Onlar arabayı devirmeye devam etsinler, biz seçim alalım Eskişehir’de.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@