CHP’de deprem! Odunpazarı’nda toplu istifa şoku!

CHP Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Sultan Özçimen istifa etmiş, yerine Gülbahar Çeker atanmıştı. Bu sefer kadın kollarında toplu istifa yaşandı, yönetim düştü

SİYASET 04.11.2022, 20:17 04.11.2022, 21:01
CHP’de deprem! Odunpazarı’nda toplu istifa şoku!

Sağlı Sollu Haber, Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Özçimen’in istifa ettiğini, yerine ise Gülbahar Çeker'in getirildiğini okurlarına duyurmuştu.

Eskişehir'de CHP karıştı: Kazım Kurt devreye girdi! Okumak için linke tıklayın: https://www.saglisolluhaber.com/siyaset/eskisehir-de-chp-karisti-kazim-kurt-devreye-girdi-h10891.html

YÖNETİM DÜŞTÜ

Partide deprem etkisi yaratan bir gelişme daha yaşandı. Yönetim Kurulu'nun tümünün imzasıyla Odunpazarı İlçe Kadın Kollarının yeni başkanı olarak göreve getirilen Gülbahar Çeker'i düşürmek amacıyla aynı yönetim kurulu üyelerinin tümü görevlerinden istifa ettiler. Tek tek partiye çağırılan yöneticilere istifa etmeleri yönünde baskı uygulandığı öne sürüldü. Yöneticilerin istifaları üzerine Odunpazarı İlçe Kadın Kolları yönetimi düştü. 

RAHMİ ÇINAR, FİKRİYE SÖĞÜTLÜ'NÜN YETKİSİNİ KULLANMASINA İZİN VERMİYOR MU?

Düşen Odunpazarı Kadın Kollarının yeni yönetimini oluşturmak için görevli olan kurum, İl Kadın Kolları Başkanlığı. Bu noktada İl Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü ile Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar arasında gerginlik yaşanıyor. Yönetimi oluşturma yetkisi olan Fikriye Söğütlü'nün gerekli müdahaleyi yapmak istediği ancak Rahmi Çınar'ın buna karşı çıktığı, yönetimi kendisinin belirlemek istediği gelen bilgiler arasında.

DÜŞÜRÜLEN BAŞKAN DİSİPLİNE VERİLDİ

Öte yandan yönetim kurulu üyelerinin istifasıyla başkanlığı düşürülen Gülbahar Çeker'in disipline verildiği, gerekçe olarak da karar defterinde yer alan ilgili sayfaların fotoğrafını çekmesi gösterildiği öğrenildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@