Deva ile Gelecek Partisi'nden flaş Kaftancıoğlu açıklaması!

Deva Partisi ile Gelecek Partisi Eskişehir teşkilatlarının kurmayları bir araya geldi, ortaklık mesajı verdi... İşte detaylar...

SİYASET 13.05.2022, 22:02
Deva ile Gelecek Partisi'nden flaş Kaftancıoğlu açıklaması!

Gelecek Partisi İl Başkanı Mahir Sayın ve beraberindeki heyet, Deva Partisi İl Başkanı İsmail Haşim Ateş ve parti yöneticilerini ziyaret etti.

Görüşmede, Anadolu Fest konusu başta olmak üzere altılı masada mutabık kalınan Eskişehir’in yerel sorunları gündeme getirildi, ülke genelinde tartışma konusu olan meseleler konuşuldu.

Deva Partisi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Eskişehir’de yapılmak istenen gençlik festivalinin Valilik kararı ile iptalinin, özellikle geleceğe dönük umutları zaten zayıflamış olan gençlerimizi olumsuz etkileyecektir. Onların özgür ve demokratik bir Türkiye inançlarını zayıflatacağı konusunda Deva Partisi ve Gelecek Partisi hemfikirdir" denildi.

Taraflar ayrıca, önümüzdeki seçimler ve hakkında tutuklama kararı verilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konusuyla ilgili olarak, ülke siyasetinin bundan sonraki süreçte daha da gerileceği ve muhalif siyasetçinin alanının iktidar tarafından hızla daraltılmaya çalışılacağını savundular.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@