banner298

banner194

Emine Edizgil başkanlığı garantiledi!

İYİ Parti’de güven tazeleyen ve yeni seçilen ilçe başkanları bir araya gelerek, İl Başkanı Emine Edizgil’e koşulsuz destek verdiklerini açıkladılar...

SİYASET 15.12.2022, 11:34
Emine Edizgil başkanlığı garantiledi!

Kongre sürecini tamamlayan İYİ Parti’de güven tazeleyen ve yeni seçilen ilçe başkanları bir araya gelerek, İl Başkanı Emine Edizgil’e koşulsuz destek verdiklerini açıkladı.

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yüksel Alem’in düzenlediği bir etkinliğe katılan İlçe Başkanları, kongre sürecinden birlik ve beraberlik mesajı çıktığını belirterek, Emine Edizgil’in etrafında kenetlenmek gerektiğini belirttiler.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yüksel Alem, önlerindeki genel seçime birlik ve bütünlük içerisinde hazırlanacaklarını söyledi.

İlçe kongrelerinin bir toy havasında gerçekleştiğini de belirten Yüksel Alem, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“İYİ Parti Eskişehir 3’üncü Olağan Kongresinde Aday olan İl Başkanımız Dt. Emine Edizgil’i İl Başkanı olarak destekliyorum” ibaresinden oluşan kısa bir deklarasyon yazan İlçe Başkanları imzalarını da atarak olası bütün tartışmaları sonlandırmıştır. Bütün İlçe Başkanlarımıza teşekkürlerimi arz ederim. Artık tek bir vücut olarak genel seçimlere hazırlanmanın zamanı gelmiştir. Ülkemizi içinde bulunduğu bu karanlık günlerden kurtaracak olan İY Parti’nin sandıktan doğacak güneşidir. İYİ Parti’nin Eskişehir’deki tüm teşkilatları İl Başkanı Emine Edizgil’den üyelerine kadar tek bir vücut olarak kutlu iktidar yürüyüşüne hazırdır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@