Eskişehir AK Parti'den yerel tohum eleştirisi!

AK Parti Çifteler İlçe Başkanı Mustafa Yeşil, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yerel tohum dağıtımının yetersiz olduğunu savundu.

SİYASET 22.02.2022, 17:30 22.02.2022, 17:43
Eskişehir AK Parti'den yerel tohum eleştirisi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yerel Tohum Üretim Merkezi'nde tohum üretip Eskişehir ve Türkiye'deki pek çok vatandaşa ulaştırmaya başladı.

AK Parti Çifteler İlçe Başkanı Mustafa Yeşil, söz konusu dağıtımın yetersiz olduğunu savunarak eleştirilerini sıraladı.

Başkan Yeşil yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

BAKANLIĞIN DESTEĞİNİ HATIRLATTI

"Büyükşehir belediyesi tarafından dağıtılan birer avuç tohumla bırakın Eskişehir'in yeşermesini saksılar zor yeşerir. Eskişehir gibi modern tarımın yapıldığı bir bölgede 100-200 gramlık poşetliklerle tohum dağıtarak tohum ihtiyacının karşılanacağını savunmak, buna inanmak insanların akıllarıyla dalga geçmektir. Çifteler'de Orman ve Tarım Bakanlığı tarafından 2021 yılında dağıtılan sertifikalı tohum desteği 1 milyon 650 bin TL'yi buldu. Ancak birer avuç tohumla bu işlerin çözüleceğine inandırmak da baya büyük reklam mucizesi.  

SLOGANI ELEŞTİRDİ

Maalesef ki Büyükerşen belli bir yaşı aldıktan sonra hizmetlerle değil de reklamlarla gündeme gelmeyi, gündemi reklamla belirlemeyi tercih etmektedir. Büyükerşen ve ekibi şehrimizi süslü bir hediye paketine çevirme sevdasına düşmüş küçük ve süslü olsun bizim olsun mantığıyla keyfe keder şehri yönetmeye devam etmektedir. Sosyal medyadan başlattıkları paylaşımlar da 'Türkiye’nin dört bir yanında üreticilerimizle paylaşıyoruz' sloganının talepte bulunan vatandaşlarımızın da nezdinde algıdan öteye gitmediği aşikardır." 

Büyükerşen'in tohumları ülkenin dört bir yanına dağıtılacak: https://www.saglisolluhaber.com/tarim/buyukersen-in-tohumlari-ulkenin-dort-bir-yanina-dagitilacak-h6412.html

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@