Eskişehir bu soruya kilitlendi: Kesikbaş mı Hatipoğlu mu?

AK Parti'de Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında iki isim öne çıkıyor... Celalettin Kesikbaş ile Nebi Hatipoğlu yarışıyor... Ayşen Gürcan ne diyor?

SİYASET 14.11.2023, 22:17 16.11.2023, 17:39
Eskişehir bu soruya kilitlendi: Kesikbaş mı Hatipoğlu mu?

SAĞLI SOLLU HABER - KULİS

AK Parti'de aday adaylığı başvurularının resmen başlamış olmasıyla beraber parti kulisleri bir hayli hareketlendi. Özellikle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için kıran kırana bir mücadelenin söz konusu olduğu ifade ediliyor. Bu anlamda İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Nebi Hatipoğlu ile Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş isimlerinin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için en güçlü isimler olduğu konuşuluyor.

Parti kulislerinde, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan'ın aday belirleme sürecinde en etkili isim olduğu ve Kesikbaş ile Hatipoğlu arasında tercih yapmak konusunda zorlandığı konuşuluyor. Hatta Gürcan'ın, Kesikbaş'ı "taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış bir isim" olarak değerlendirdiği, Hatipoğlu için ise "genç, dinamik, ateş gibi" yorumunda bulunduğu ifade ediliyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nebi Hatipoğlu'nun belediye başkan adaylığı konusunda olumlu görüş beyan ettiği de gelen bilgiler arasında. 

Kısa süre içerisinde AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının açıklanması beklenirken, Eskişehir'de Kesikbaş mı yoksa Hatipoğlu mu sorusu epey daha sorulacak gibi görünüyor.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Kadir Alıcı 6 ay önce
Hatipoğlu Asla Aday Olmasın !
Cumhur İttifakı Direk Kaybeder !
Şimdiden tarihe not düşelim !
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@