banner298

banner194

Eskişehir'de altılı masa toplandı!

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanlığı öncülüğünde CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Deva Partisi bir araya gelerek gündemi değerlendirdi...

SİYASET 08.07.2022, 14:56 11.07.2022, 20:10
Eskişehir'de altılı masa toplandı!

Güçlendirilmiş parlamenter sistemi kurabilmek amacıyla Türkiye genelinde güç birliği yapan CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Deva Partisi'nin Eskişehir İl Başkanları bir araya geldi.

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın'ın ev sahipliği yaptığı toplantıda, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil, Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl ve Deva Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş hazır bulundu.

Altılı masanın gündeminde Eskişehir'in sorunları ve Türkiye gündemi yer aldı. İl Başkanları, sorunların çözümünde birlikte hareket etme ve proje üretme mesajı verdiler.

Öte yandan, Parti Genel Başkanlarının buluşmasından önce Eskişehir'de güç birliğini ilk başlatan ismin Mahir Sayın olduğu biliniyor. Genel Başkanlar buluştuktan ve altılı masa kamuoyuna ilan edildikten sonra da Recep Taşel altı il başkanıyla toplantı yapmıştı. 

Eskişehir'de altılı masanın, her ay toplanacağı bilgisine de ulaşıldı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@