Eskişehir'de altılı masa toplandı! İl başkanları ne konuştu?

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Demokrat Parti’nin yer aldığı altılı masa Eskişehir’de bir toplantı daha yaptı...

SİYASET 26.10.2022, 14:52
Eskişehir'de altılı masa toplandı! İl başkanları ne konuştu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yer aldığı altılı masada çalışmalar sürüyor.

Bazı çevrelere göre masada bulunan liderler arasında anlaşmazlık yaşandığı iddia edilse de, liderler, ortak Cumhurbaşkanı adayı anlamında mutabakat sağlayacaklarını ifade ediyorlar.

Altılı masa toplantıları, söz konusu partilerin il teşkilatları nezdinde de gerçekleştiriliyor ve en aktif illerden bir tanesi de Eskişehir.

Bu noktada CHP İl Başkanı Recep Taşel, İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, Gelecek Partisi İl Başkanı Mahir Sayın, Deva Partisi İl Başkanı İsmail Haşim Ateş ve Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan bir kez daha bir araya geldi.

Demokrat Parti ev sahipliğinde buluşan il başkanlarının, genel ve yerel siyaseti masaya yatırdıkları öğrenildi. İl başkanlarının ayrıca Eskişehir’in sorunları üzerine de konuştukları bilgisine ulaşıldı. Bunun yanı sıra altılı masada, Eskişehir’de altı partinin ortak seçim çalışmasını nasıl yapabileceği ve sandık güvenliği konularında da fikir alışverişinde bulunulduğu kulislere yansıyan gündem maddeleri arasında.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@