Eskişehir'de BTP'ye katılım töreni!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir İl Başkanlığı, yeni üyeleri ile tanışma programı düzenledi...

SİYASET 25.12.2022, 17:18
Eskişehir'de BTP'ye katılım töreni!

Düzenlenen programa Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı, Gençlik Teşkilat Başkanı Fatih Ekici, Bölge Gençlik Kolları Başkanı Burak Karataşoğlu, BTP İl Başkanı Fahri Gürgenburan’ın yanı sıra BTP’ye yeni üye olan kişiler katıldı. 

Programda konuşan BTP Eskişehir İl Başkanı Fahri Gürgenburan, 20 yılda Türkiye'nin geldiği durumu örnekleriyle anlatarak, önemli bilgiler verdi.

BTP İl Başkanı Gürgenburan açıklamasında, şunları söyledi:

 “6 yaşında bir evladımız açlıktan öldü, Bir kadın vatandaşımız kocası tarafından öldürüldü. Toplumsal olaylar artış gösterip gidiyor. Bir parti diyor ki; biz yurt dışından akıl alacağız. Yurt dışından getireceğimiz güçle bir olup üreteceğiz. Bu konuda bakın Atatürk ne diyor, Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. Dünya’nın en genç   profesörü Oktay Sinanoğlu: ‘Batıdan medet uman ya haindir, ya vatansızdır ya da ahmaktır. Dosta artık fazla söz söylemeye gerek yok. Bizim Ali Hocamız  vardı, ‘sözün tamamı deliller için söylenir derdi. Haydar Baş Hoca Müslümanlık bakış açısıyla bir model ortaya koydu. Kaynaklar sınırsızdır ihtiyaçlar sınırlıdır diye. Ama Kapitalizm  kaynaklar sınırlı ihtiyaçlar sınırsız dediği için işte Irak’taki petrol almak için savaş çıkartıyorlar. Bugün her insan ne yapmaya çalışıyor? Nüfus azaltmaya çalışıyorlar. Bizim sistemimizde insanı koyan  tüketimi destekleyen bir model ortaya koyacağız. Biz Milli Ekonomi Modeli ile Genç Genel Başkanımız Hüseyin Baş ile insanımızın önüne çözüm önerileri koyuyoruz. Bugün burada yeni üyelerimizle bir aradayız. Daha fazla bir araya geleceğiz.  İnsanımızın daha iyi şartlarda yaşaması için tüm gücümüzle genel başkanımızın yanında yer alacağız. Türkiye’nin aydınlık yarınları için Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)’ye ihtiyacı vardır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@