Eskişehir'de CHP'lilerden ESGİAD'a çıkarma

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Eskişehir Genç İş Adamları Derneği'ni (ESGİAD) ziyaret ederek yaklaşan seçimler öncesi İş insanlarının desteğini istedi.

SİYASET 04.05.2023, 14:04
Eskişehir'de CHP'lilerden ESGİAD'a çıkarma

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Eskişehir Genç İş Adamları Derneği ESGİAD'ı ziyaret ederek yaklaşan seçimler öncesi İş insanlarının desteğini istedi.

Kısa adı ESGİAD olan Eskişehir Genç İş İnsanları Derneği CHP Milletvekili Adayları Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan, Abdülkadir Adar, İpek Çelik ve Aysu Bahar Gürlek'i ağırladı. Ziyaret programına Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç öncülük ederken ziyarette ESGİAD Başkanı Ulaş Entok, Yönetim Kurulu ve çok sayıda dernek üyesi hazır bulundu.

Başkan Ulaş Entok, Milletvekili adaylarına tam kadro ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sunarken Eskişehir'in ve iş dünyasının beklentilerini aktardı. Yatırım konusunda zor bir dönemden geçildiğini söyleyen Entok "İş dünyası güven ortamı istiyor. Sabah kalktığında sürprizlerle karşılaşmak istemiyor. Krediye erişim konusunda zorluk yaşamak istemiyor. Sadece bugünü değil uzun vadeli plan ve hedeflerini cesurca yapmak istiyor. Sizlerden beklentimiz hem şehir özelinde hem de genel olarak üreten, üretmek isteyen insanlara huzur ve güven ortamını sağlamanız" diye konuştu.

ESGİAD üyeleri ise adaylara Eskişehir, Bor, Madencilik, Eskişehirspor ve seçim güvenliği gibi konularda sorular yönelttiler. CHP Eskişehir Milletvekili Adayları ile tek tek söz alarak 15 Mayıs sonrası hayata geçirmeyi planladıkları proje ve ortak mutabakat kararlarından bahsetti. Ülke ve iş dünyası da dahil olmak üzere yönetime liyakat sahibi kadrolar geleceğini dile getiren vekil adayları, tek adam yönetimi ile ülkenin geldiği nokta ortada ve tükenmiş bir durumda. Bizler millet ittifakında yer alan tüm ortaklarımız ile gece gündüz çalışarak ortak bir mutabakat metni oluşturduk. Ne yapacağımız, nasıl yapacağımızı imza altına aldık. Bir karar alırken tek kişinin iki dudağından çıkacak sözler yerine ülkeyi ortak akılla yöneteceğiz diye konuştular.

Ziyarette konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise sürekli saha ziyaretleri yaptığını, toplumun her kesiminden büyük bir destek gördüklerini belirterek "14 Mayıs akşamı Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanımız, Millet İttifakı ise iktidar olacak. Baharın gelişini kimse engelleyemez. Bu sene baharın, güzel ve aydınlık günlerin başlangıcına hep beraber imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona ererken, ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ve üyeler tüm Milletvekili adaylarına başarı dilediklerini özellikle gençlere karşı pozitif ayrımcılık yaptıkları ve yapacaklarını belirttiler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@