banner298

banner194

Eskişehir'de nakliyeciler kontak kapattı!

Deva Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş ve beraberindeki heyet Eskişehir İli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ziyarette bulundu, sorunları dinledi.

SİYASET 09.02.2022, 14:49
Eskişehir'de nakliyeciler kontak kapattı!

Mazotun litre fiyatının 15 lirayı geçmesi taşıyıcıları zorlamaya başladı. Artık eve ekmek götüremediklerini söyleyen nakliyeciler, 400 litrelik bir kamyon deposunun ancak bir servete doldurabildiğinden bahsettiler. Ayrıca bakım ve yedek parçaların çok pahalı olduğundan, bir lastik fiyatının 7 bin lira olduğundan şikayet ederek artık geçimlerini sağlayamayacak duruma geldiklerinden yakındılar.

Yüzlerce kamyonun park alanında kontak kapamış halde iş beklediğini gören DEVA Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş şaşkınlığını gizleyemedi.

Yüksek akaryakıt ücreti, kamyonlarda yaklaşık 20 bin TL olan K belgesi, dijital takograf uygulaması gibi sorunları olan kamyoncuların sıkıntılarını dinleyen Başkan Ateş, bunları parti genel merkezine ileteceği sözünü verdi. Ateş, kamyonların da taksi ve dolmuş gibi özel plaka sistemlerinin olması gerektiğini söyledi ve hükümetin artık nakliyeci esnafa tamamen sırtını döndüğünü savundu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@