Eskişehir'de Saadet Partisi iktidara yüklendi!

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Taktak, yaptığı açıklamada AK Parti hükümetine yüklendi.

SİYASET 07.08.2022, 16:01
Eskişehir'de Saadet Partisi iktidara yüklendi!

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Taktak yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

'YAŞANANLAR HALKI YORMUŞ'

Geçtiğimiz hafta "Halkla Kucaklaşma" programları çerçevesinde halkımızla, esnafımızla, derneklerle, etkili fertlerle bir araya geldik. Onları dinledik ve görüşlerimizi paylaştık. Bu çalışmalarımızda "Yorgun bir Şehir" gördük desek abartmış olmayız. Yaşanan gelişmeler halkımızı yormuş, demoralize etmiş ve en önemlisi umudunu yitirmesine sebep olmuş. Ülkemizin kısa vadede düzelemeyeceğine dair inanç çok yaygın. Üstelik toplumun tüm kesimlerinin görüşü hemen hemen aynı. İktidar yanlıları bile benzer kanaat içinde. Tabii bir de tuzu kuru olanlar var. Onlar için hayat toz pembe. Neredeyse yaşanan tüm gelişmeler çok normal. Hatta başarılı bir süreç yaşıyoruz. Onlara göre mutsuz olanlar, şikâyet edip duranlar, ya hain ya da nankör. Başımıza bir kötülük geldiyse bu hainler ve nankörler yüzünden geliyor. "Bu hainler ve nankörler olmasa, Allah'a şükür hiçbir sıkıntımız yok" diyorlar. Acı acı gülüyoruz bu tavırlar karşısında. Ama böyle düşünenlerin sayısının her geçen gün azalıyor olması sevindirici. Bu ve benzer düşüncelere sahip olanların da gerçeğin farkında olduğunu biliyoruz. Sadece savunma içgüdüsü ile böyle davrandıklarına inanıyoruz.

'KOMİK ENFLASYON AÇIKLAMASI'

Yaptığımız ziyaretlerde halkımızın Devletimize olan saygısının ve sevgisinin yüksek olduğunu görmek bizleri de mutlu etti. Ancak bu sevgi ve saygıya rağmen İktidar tarafından atanan liyakatsiz kadrolar yüzünden maalesef bürokrasiye güven gittikçe azalıyor. Nitekim, ziyaretlerimizin hemen ardından yaşanan "KPSS Skandalı" Halkımızın ne kadar haklı olduğunu göstermektedir. Ayrıca hafta başında TÜİK tarafından açıklanan komik enflasyon açıklaması da cabası. Bunun gibi pek çok olumsuz örnek güvenimizi yitirmemize sebep oluyor. Buradan Milletimize sesleniyoruz. Endişelenmeyin! Bizler ne büyük badireler atlatarak bugünlere geldik. Hep birlikte, bir arada atlatamayacağımız bir sorun yoktur Allah'ın izni ile. Saadet Partisi olarak tecrübeliyiz, kararlıyız ve inançlıyız.

'GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ'

Bakmayın birtakım odakların durmadan Partimiz hakkında asılsız iddia ve iftiralarına. Kendi düzenleri yıkılmasın diye "Cambaza bak" diyorlar. Sizi, bizim aleyhimize kışkırtarak, korkutarak, aldatarak hakkı görmenizi engellemek istiyorlar. Ama güneş balçıkla sıvanmaz, hakikatler eninde sonunda gün yüzüne çıkar ve aydınlık yarınlara Saadet Partisi ile kavuşuruz. Buna inancımız tamdır.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@