Eskişehir'de Zafer Partisi 'Mansur Yavaş' dedi!

Zafer Partisi Eskişehir İl Sekreteri Osman Karabudak, "Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı olarak ilan edilmesi çağrımızın yineliyoruz" dedi.

SİYASET 13.07.2022, 14:13
Eskişehir'de Zafer Partisi 'Mansur Yavaş' dedi!

Osman Karabudak, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: 

"Bilindiği üzere seçimlere kısa bir süre kaldı. Gönlümüzden geçen 2023 yılının ilk aylarında seçim olmasıdır. Bir takım anket şirketlerinin provokasyon amaçlı tamamen uydurma anket sonuçları ile Zafer Partisi’nin oldukça düşük oranlarda gösterilmesi kabul edilemez. Bizlere karşı sistemli bir saldırı var. İl kongrelerimizin bile engellenmeye çalışıldığı bir ortamda daha da hırslanarak çalışıyoruz. Zafer Partisi’nin baraj sorunu yoktur. Yeni kurulmuş bir parti olmasına rağmen baraj oranı ne olursa olsun sıkıntı yaşamayacaktır. Türk milletinin zaferini engelleyemeyeceksiniz. 

Türk milleti özlem duyduğu net duruş siyasetine Zafer Partisi ile kavuşmuştur. Türkiye’yi içerisinde olduğu bu sıkıntılı süreçten kurtaracak tek parti şüphesiz Zafer Partisidir. Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı olarak ilan edilmesi çağrımızın yineliyoruz. Eskişehir İl Teşkilatı olarak İl Başkanımız Bayram Bingöl önderliğinde yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2023 seçimlerinin en çok konuşulacak partisi Zafer Partisi olacaktır. Seçim süreci yaklaştıkça çalışmalarımız daha da hızlanacaktır. 

Eskişehir’de yaşayan tüm vatandaşları Zafer Partisi’ne katılmaya davet ediyoruz. Huzurun ve bolluğun konuşulduğu bir ülke için Zafer Partisi iktidarı şarttır." 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@