Eskişehir İYİ Parti sordu: Parkta yoganın zararı kime?

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen, Dede Korkut Parkı'nda kadınların pilates yapmalarının yasaklandığı iddialarına ilişkin konuştu, tepkisi sert oldu...

SİYASET 29.05.2022, 22:31
Eskişehir İYİ Parti sordu: Parkta yoganın zararı kime?

İYİ Partili Eren Ekmen yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

'ESKİŞEHİRLİLERİ DERİNDEN ÜZDÜ'

"Eskişehir 900 bine yakın nüfusu ile Türkiye’nin en çağdaş kentlerinden birisi olarak bilinmektedir. Ancak son zamanlarda yaşanan festival yasağı bu imaja zarar vermişken, bugün de Dede Korkut Parkı’nda meydana gelen olayın ülke basınında ‘Eskişehir’de yoga yasağı’ tarzında lanse edilmesi biz Eskişehirlileri derinden üzmüştür.

'YASAKLAR ŞEHRİ OLARAK ANILMAYA BAŞLADIK'

Türkiye’nin Venedik’i, Öğrenci kenti Eskişehir gibi cümleler ile anılmak varken yasaklar şehri olarak anılmaya başladık. Korkarız ki üniversite tercihi sırasında Eskişehir’i seçmek isteyen öğrenciler bu tarz imajlar nedeniyle tercihlerini başka illerden yana kullanacaklar. Aldığımız bilgilere göre şehrimizde konser vermesi için teklif götürülen sanatçılar ‘garanti ücret olmadan konser vermeye gelmeyiz’ diyorlarmış. Ne oldu da kısa bir süre içerisinde iş bu noktaya geldi.

'PARKTA YOGANIN KİME ZARARI VAR?'

Yineliyoruz: Eskişehir yasaklar kenti değil, çağdaş ve modern bir hayatın devam ettiği bir şehirdir. Şehrimizde yaşayan insanlar hayatlarına özgürce devam etmektedir. Bir grup insanın bir parkta yoga yapmasının kime ne zararı vardır? Sizleri rahatsız eden nedir? Biz İYİ Parti Eskişehir İl Teşkilatı olarak söz veriyoruz. Önümüzdeki seçimlerden sonra iktidara geldiğimizde insanlarımız özgür ve çağdaş  kimsenin kimseye müdahil olmadığı bir şekilde hayatlarına devam edecekler."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@