banner298

banner194

Eskişehir Memleket Partisi'nde 'barış' açılımı!

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, partiden uzaklaşmak zorunda kalan üyeleriyle bir araya geliyor. Parti üyeleri kurucu İl Başkanı Ahmet Çetin'le buluştu

SİYASET 21.11.2022, 18:47
Eskişehir Memleket Partisi'nde 'barış' açılımı!

Memleket Partisi Eskişehir İl Yönetimi, 3B “Barışacağız, Büyüteceğiz, Bölüşeceğiz” politikasını hayata geçiriyor, Partiden uzaklaşmak zorunda kalan üyeleriyle biraraya geliyor. Bu yönde yapılan girişimle Memleket Partisi’nin Eskişehir il ve ilçe örgütlerinin kurulmasında büyük emeği ve başarısı olan Kurucu İl Başkanı Ahmet Çetin ile buluşuldu.

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan, Kurucu İl Başkanı Ahmet Çetin ile İl Başkan Yardımcısı Ferhat Genç, Eğitim Sekreteri Atila Yıldızhan, İl Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Serttaş’ın da katılımıyla il binasında biraraya geldi. Toplantıda Eskişehir genelinde örgütlenmede yarım kalan ilçelerin durumu gözden geçirildi. Kurucu İl Başkanı Ahmet Çetin, “İl Başkanı İsmail Ceyhan ve değerli Yönetim Kurulu üyelerine gösterdikleri vefa ve kapsayıcı yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Memleket Partisi sevdalısı ve Sn. Muharrem İnce gönüllüsü olarak parti çalışmalarına elimden gelen desteği sunacağım. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Örgütün çalışmalarını beğenerek izliyorum” dedi. 

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan, buluşmada, “Kurucu İl Başkanımız Ahmet Çetin, partimizin Eskişehir örgütlenmesinde çok hızlı aksiyon almış ve kısa sürede büyük başarı elde etmiş. Elde olmayan nedenlerle bugün partimizden ayrı görünse de, desteği devam etmektedir. Yönetim Kurulu olarak bizler de, Ahmet beye vefamızı göstermek istedik. Oybirliğiyle, Kurucu İl Başkanımıza teşekkürümüzün göstergesi olarak, Başkanlık makamında çekilen resmini İl Başkanı odamıza astık. İstişare ve işbirliğimizin gelişerek devam edeceğini biliyor, Ahmet Başkana şükranlarımı sunuyorum” açıklamasını yaptı.

İl Başkanlığı’nda çekilen toplu fotoğraf, vefa ve dayanışmanın göstergesi olarak anlam buldu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@