Eskişehir Memleket Partisi'nde yeni kriz: Parti binasını boşaltın!

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Ahmet Çetin istifa etmiş, yerine Baki Dündar atanmıştı. Ahmet Çetin ihtar çekerek parti binasının boşaltılmasını istedi...

SİYASET 15.11.2021, 22:06
Eskişehir Memleket Partisi'nde yeni kriz: Parti binasını boşaltın!

Muharrem İnce'nin Liderliğini yaptığı Memleket Partisi Eskişehir örgütünde sular durulmuyor.

Partinin Eskişehir'deki kurucu il başkanı olan Ahmet Çetin yakın geçmişte şok bir kararla istifa etmişti.

Yerine ise partinin Odunpazarı İlçe Başkanı olan Baki Dündar atanmış ve il başkanlığı koltuğuna oturmuştu.

Kısa süre sessizliğin hakim olduğu partide şaşkınlık yaratan bir olay daha gerçekleşti.

Görevinden istifa eden eski başkan Ahmet Çetin, partinin Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesinde bulunan bir binanın iki dairesinin kendi üzerine kiralık olduğunu, bu nedenle partinin söz konusu dairelerde hukuk dışı bulunduğunu iddia etti. Ardından partinin, bahsi geçen iki daireyi ivedilikle boşaltmasını isteyerek noter aracılığıyla partiye ihtar çekti.

Eski başkan Çetin bunun yanı sıra, partinin faliyet gösterdiği iki dairede yer alan eşyaları kendisinin aldığını, eşyalara zarar verilmeden ve dairelerde bırakılarak boşaltma işleminin gerçekleşmesini istedi.

Ahmet Çetin ihtar dilekçesinin sonunda, taşınma işlemi gerçekleştirilmediği takdirde hukuki yollara başvuracağını kaydetti.

Eski başkan Ahmet Çetin'in bu çıkışıyla beraber mevcut İl Başkanı Baki Dündar ve yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği, partililerin ise hangi tepkiyi vereceği merak konusu.

saglisolluhaber.com    

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@