Eskişehir Yenilik Partisi'nde deprem!

Yenilik Partisi kurucu Eskişehir İl Başkanı ve Tepebaşı İlçe Başkanı görevlerinden istifa ettiler.

SİYASET 18.07.2022, 11:59
Eskişehir Yenilik Partisi'nde deprem!

Türkiye'de yapılanma sürecine devam eden Yenilik Partisi, Eskişehir'de de Av. Gülçin Yapıcı önderliğinde kuruluşunu tamamlamıştı. Kongre tarihini bekleyen partide İl Başkanı Gülçin Yapıcı ve Tepebaşı İlçe Başkanı Erol Çoban bugün bir açıklama yaparak partiden istifa ettiklerini söylediler. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Av. Gülçin Yapıcı "Kuruluş sürecinde cansiperane gayretlerimizle bu partiyi yüceltmeye çalıştık. Şehir merkezinde ve ilçelerde tüm gücümüzle partinin büyümesi ve kamuoyu tarafından benimsenmesi için çaba sarfettik. Ancak geldiğimiz noktada bizans oyunları ile karşı karşıya geldiğimiz için büyük üzüntü duyuyoruz. Şahsım adına konuşmam gerekirse çağdaş, demokratik, halkın dilinden konuşan, vatandaşla iç içe bir parti özlemiyle yola çıkmıştık. Ancak görünen o ki siz ne kadar kendinizden özveride bulunursanız arkanızdan da o kadar kuyunuzu kazıyorlar. Tepebaşı İlçe Başkanımız Erol Çoban ve ben gördüğümüz lüzum üzerine il ve ilçe başkanlığı görevlerimizden ve parti üyeliğinden istifa ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz" şeklinde konuştu. 

Tepebaşı İlçe Başkanı Erol Çoban ise "Eskişehir Yenilik Partisi İI Başkanlığı'ndan ve parti üyeliğinden, il yönetimindeki coğu arkadaşla beraber kesin olarak Istifa ettik. Tepebaşı ve Alpu iIçe başkanımızda üyeleriyle istifa etmiştir. Basına gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Parti binasi olarak kullanılan yeri de adıma tuttuğumdan onuda iptal ettirdim. Detaylı açıklamamı daha sonra yapacağım" dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@