Eskişehir Zafer Partisi'nden önemli mesajlar!

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Soner Çam ve beraberindeki heyet, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Bahar Bilen ile görüştü... İşte detay...

SİYASET 11.02.2022, 17:06
Eskişehir Zafer Partisi'nden önemli mesajlar!

Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Odası kongresinde bir kez daha başkan seçilerek güven tazeleyen Bahar Bilen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Soner Çam'a; Tepebaşı İlçe Başkanı Gökçe Baloğlu, Teşkilat Başkanı Bayram Bingöl, STK’lardan sorumlu üye Mehmet Selim Yanık ve Gençlikten Sorumlu üye Çağrı Selim Tufan eşlik etti.

'BÖYLE BİR EKONOMİK KRİZ GÖRMEDİM'

Ziyarette konuşan Oda Başkanı Bahar Bilen, ülkenin ekonomik koşullarından bahsetti. Bilen, "Ekonominin bozuk olması nedeniyle üyelerimiz elektrik, doğalgaz ve kiralarını ödeyemez duruma geldi. Ülkede böyle bir ekonomik krizi daha önce görmedim" dedi.

'NE KREDİSİNİ NE FATURASINI ÖDEYEMEZ'

Zafer Partisi İl Başkanı Soner Çam ise konuşmasında, şu ifadelere yer verdi:  "Esnaf çok zor günlerden geçiyor. Bu zamlı elektrik ve doğalgaz faturalarını esnafın ödeyebilecek gücü yok. Esnaf, banka kredilerini de ödeyemez durumda." 

'SIĞINMACILAR SORUNUNU BİZ ÇÖZERİZ'

Başkan Çam ülkedeki sığınmacı sorununa da vurgu yaparak, "Zafer Partisi iktidarında bir yıl içerisinde sığınmacılar ülkelerine gönderilecek. Bu sığınmacıların kendi ülkelerinde inanın daha mutlu olacak. Sığınmacıları ülkelerine gönderecek tek parti Zafer Partisi'dir" diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@