banner194

Eskişehir Zafer Partisi olağanüstü kongreye gidiyor!

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı görevden alınmıştı. Parti olağanüstü kongreye gidiyor. Aysel Demir adaylığını açıkladı.

SİYASET 09.08.2022, 14:53 09.08.2022, 15:05
Eskişehir Zafer Partisi olağanüstü kongreye gidiyor!

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığına aday olan Aysel Demir şu açıklamayı yaptı: 

Aysel Demir

"Ben Aysel Demir. adli bilirkişisiyim. Psikolojik danışmanım. Gold Danışmanlık Şirketi'nin sahibiyim. 

Ayyıldız Hareketi kurulduğundan itibaren bu mücadelenin içerisindeyim. 

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başkan Yardımcımcılığı görevindeydim. 

16 Ağustos 2022 Salı günü saat 16.00 da parti binamızda yapılacak olan 1. Olağanüstü Kongrede İl Başkan adaylığımı buradan açıklıyorum. 

Sizlerin de desteği ile İl Başkanı seçildiğim takdirde, Zafer Partisindeki tüm üyelerimiz ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde kardeşliği inşaa edeceğiz. Kurulacak İl Yönetimi  siyaset konusunda  bilgili nitelikli, kaliteli bir kadro ile huzurunuza çıkacağız. Ülkemizin bekası ve Milli Güvenliğimizin tehlikede olduğu bu dönemde herkesin gövdesini taşın altına koyması kaçınılmaz olmuştur. Ötekileştirici değil, kucaklayıcı olacağız. Bir aile ortamı içinde kardeşçe hep birlikte mücadele edeceğiz. Ben yok, biz varız 

Zafer Partisini 10 Nisan 2022 tarihinden önce icraatlar ile hem Türkiye’nin hem de Genel Merkezin takdirini almıştır, tekrardan aynı yolda ilerleyerek hem Eskişehir’imiz için hem de Zafer Partisinin ilerleyişi için somut adımlar atmaya devam edeceğiz.
Partimizin kuruluş misyonu hedefleri ve manifestomuzu Televizyonlarda Eskişehir halkına anlatacağız. Türkiye’nin gündemi  ile ilgili Türk Milletini bilgilendirme ve bilinçlendirmek için video çekerek sosyal medya, internet haber, görsel medya, ve basında genele yayacağız. Zafer partisi Eskişehir’de gündemi belirleyen parti olacaktır. 

Türk Devletini, Türk Milletine geri verecek bir yönetim kadrosu kuracağız, her zafer partili Türk Milletinin iradesini yansıtır. Türk Milliyetçilerini Atatürk çizgisinde buluşturacak irade Zafer Partisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetin kuruluş esasları ve felsefesini benimseyen her Vatansever bir Zafer Partilidir. Zafer Partili olmak mecburiyetindedir. Çünkü; ülkemiz sığınmacı kaçaklar tarafında işgal edilmiştir. Milli Güvenliğimiz tehlikededir.  Bu kaçakları, örtülü istilacıları ülkelerine geri gönderecek olan tek parti zafer partisidir. 

Uçurumdan önce son çıkış Zafer Partisi’dir. 

Sizlerin desteği ile Zafer Partisi Eskişehir İl Başkan adaylığımı açıklıyorum. 

Sizleri mahçup etmeyeceğime söz veriyorum." 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@