'Eskişehir’in geleceğini birlikte şekillendireceğiz'

İYİ Parti milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı görüşmelerde Eskişehir’in geleceğini birlikte şekillendireceklerini söyledi...

SİYASET 04.05.2023, 13:19 04.05.2023, 13:26
'Eskişehir’in geleceğini birlikte şekillendireceğiz'

İYİ Parti 1. Sıra milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Hatipoğlu, sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı görüşmelerde Eskişehir’in geleceğini birlikte şekillendireceklerini söyledi.

Organize sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaları gezen Hatipoğlu, burada işçilerle görüştü. Ayrıca Suntasan Yönetim Kurulu Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Eskişehir Ağaçhisarlılar Derneğini ziyaret ederek, dernek yönetimi ve üyelerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Hatipoğlu, vatandaşın düşüncelerini aldı, beklentiler paylaşıldı. Hatipoğlu ayrıca Kayıboyu Derneği, Dost Dernekler Platformu gibi ziyaret ederek, “Eskişehir’in sivil toplum örgütleri ile şehrimizin sorunlarını samimi ortamda konuştuk. Şehrimizin geleceği için birbirinden değerli fikirler ve çözüm önerileri paylaştık” dedi.

Sarıcakaya ve Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Yaşatma ve Kültür Derneği’ne de giden Hatipoğlu, burada Başkan İbrahim Eldem ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Hatipoğlu, Sarıcakaya’nın Eskişehir’in tarımsal üretim alanında önemli bir ilçesi olduğuna vurgu yaparak, “Sebze ve meyve deposu Sarıcakaya’nın daha parlak bir geleceği için çalışacağız” dedi.

Gazipaşa Mahallesine de giden Hatipoğlu, burada mahallenin sorunlarını dinledikten sonra, “Seçildiğimizde yapmayı planladığımız çalışmaları anlattık, çocuklarla da vakit geçirip onların da gönüllerini kazandık. Birlikte Eskişehir’in geleceğini şekillendireceğiz” diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@